Tenis
SPORTOVI
Tenis
pokrali ga u hotelu

Slavni tenisač moli putem interneta da mu se vrati ukradeni vjenčani prsten

Andy Murray pokraden je u hotelu u Americi.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

ATP turnir u Indian Wellsu nije ni započeo, a nekadašnji najbolji svjetski tenisač Andy Murray već se suočio s neugodnostima.

Naime, Murrayju su ukradene tenisice, ali i vjenčani prsten koji je bio pričvršćen za jednu od dvije vezice. Murray ga tamo vrlo često stavlja, valjda za sreću, od 2015. godine kada se oženio. Isto je učinio i u Indian Wellsu gdje se nakon treninga vratio u hotelsku sobu, ali je istovremeno ostavio tenisice (uz vjenčani prsten) ispred sobe kako bi se prozračile.

gol expired Vatreni otišli u tople krajeve, sutra igraju bitnu utakmicu. Modrić oduševio u zračnoj luci divider

„Nažalost nemam balkon u sobi, a tenisice sam morao ostaviti negdje kako bi se prozračile jer su bile oznojene i vlažne. Nisam ih ostavio u sobi nego ispred vrata od sobe. Kada sam sljedeći put pogledao nije bilo ni tenisica, a ni prstena“, rekao je Murray.

gol expired Napadač odbio poziv Roberta Mancinija u talijansku reprezentaciju za Final Four UEFA-ine Lige nacija divider

I dok je rezervne tenisice vrlo brzo nabavio „iako nisu identične mojima“, posao oko prstena će biti nešto kompliciraniji. Jedan od pokušaja Murrayja je i slanje on-line molbi da mu se pomogne u potrazi za izgubljenim vjenčanim prstenom.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider