Tenis
SPORTOVI
Tenis
Palac gore za organizatore

Danas je tek 122. na svijetu, ali teniskog velikana ćemo gledati na Australian Openu

Peterostruki finalist Australian Opena, trostruki osvajač Grand Slam naslova, dvostruki olimpijski pobjednik i bivši svjetski broj 1 uspješno se oporavio nakon druge operacije.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Najbolji britanski tenisač u Open eri, 33-godišnji Andy Murray, ponovno će zaigrati na Australian Openu, gdje je 2019. u emotivnom obraćanju za medije najavio mogući kraj karijere zbog kronične ozljede desnog kuka.

No, peterostruki finalist Australian Opena, trostruki osvajač Grand Slam naslova, dvostruki olimpijski pobjednik i bivši svjetski broj 1, koji je danas 122. tenisač svijeta, uspješno se oporavio nakon druge operacije i spreman je, kako sam kaže "ponovno pobjeđivati na velikoj sceni".

Tu će tvrdnju moći dokazati već u veljači (8. - 21.2.) na Australian Openu, prvom Grand Slam turniru u 2021., za koji je dobio pozivnicu.

"Dočekujemo Andyja ponovno u Melbourneu raširenih ruku", rekao je direktor Australian Opena Craig Tiley.

Murray će već u početkom siječnja (7. - 13.1.) imati priliku pokazati u kakvoj je formi, kad će nastupiti na ATP turniru u američkom Delray Beachu, za koji je također dobio pozivnicu organizatora.
 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider