Svjetsko nogometno prvenstvo 2022
SPORTOVI
Svjetsko nogometno prvenstvo 2022
NAŠ MAJSTOR!

VIDEO Tog je dana Brozović oduševio Messija: Pogledajte čime je Marcelo iznenadio najboljeg na svijetu

Marcelo Brozović i Lionel Messi mogli bi večeras voditi veliku bitku na sredini terena.

Marcelo Brozović i Lionel Messi (Foto: Afp)

Marcelo Brozović i Lionel Messi nikako nisu jedan drugom nepoznanica i susret u polufinalu Svjetskog prvenstva im neće biti ništa novo. Zapravo, zaigrali su već nekoliko puta jedan protiv drugog.

Ipak, zanimljiva situacija dogodila se na utakmicu u kojoj Messi nije sudjelovao. U pitanju je dvoboj Intera i Barcelone u Ligi prvaka, sezona 2018./19. 

"Ludi" Brozo oduševio najboljeg

Messi je tim putem bio na tribinama jer se oporavljao od ozljede, dok je Marcelo zauzeo svoje standardno mjesto u veznom redu milanskog kluba. U jednom trenutku upravo je Brozović svojim potezom oduševio najboljeg nogometaša svijeta.

Naime, iako nije poznato tko je zapravo u nogomet "patentirao" ležanje iza živog zida pri izvođenju slobodnog udarca, Brozović je jedan od prvih koji je to uspješno radio na najvišoj razini. Jedan od najpoznatijih uspješnih primjera dolazi upravo sa spomenute utakmice.

Barcelona je imala slobodan udarac na dvadesetak metara od gola, a izvodio ga je Luis Suarez, koji je predosjetio da bi živi zid mogao skočiti. Odlučio je poslati loptu ispod njega, ali tu njegovu namjeru predosjetio je Brozo, koji se u pravi trenutak bacio te je lopta od njegovih leđa završila u korneru.

Iako je Messijeva momčad tim putem ostala bez pogotka, sama reakcija našeg veznjaka ga je oduševila, što možemo vidjeti na snimci koju je objavio službeni profil Lige prvaka, a nalazi se OVDJE.

Tko će koga večeras oduševiti?

Messi i Brozović večeras će sigurno imati ponešto bliskih susreta, a upravo bi se iz njih mogla izroditi prednost za jednu od reprezentacija. 

Tko će koga oduševiti ovog puta, ne znamo, ali svakako bismo ovog puta radije gledali osmijeh na licu našeg veznjaka. Messi neka ga nekako izvuće kad im bude čestitao na ulasku u finale.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider