Svjetsko nogometno prvenstvo 2022
SPORTOVI
Svjetsko nogometno prvenstvo 2022
NA PORTUGALSKOM JEZIKU

Ivan Perišić javio se i zahvalio Neymaru zbog scene koja je obišla svijet

Vrlo dirljiva bila je scena nakon utakmice Hrvatske i Brazila, a u kojoj su sudjelovali sin Ivana Perišića i Neymar.

Ivan Perišić i Neymar (Foto: Afp)

Nakon velike pobjede Hrvatske protiv Brazila, u četvrtfinalu Svjetskog nogometnog prvenstva, pažnju medija dobila je dirljiva situacija koja se dogodila na centru igrališta.

Tamo je brazilska najveća zvijezda, Neymar, bila u agoniji te ju je teško itko mogao utješiti. No, onda je došao dječak u hrvatskom dresu i donio mu osmijeh na lice te ga je Neymar srdačno pozdravio.

Sin Ivana Perišića osvojio je naša srca

To je bio sin Ivana Perišića, Leo, inače Neymarov fan, koji je unatoč slavlju pobjede svoje domovine i svojeg oca osjetio želju obratiti se nogometašu koji mu je jedan od uzora.

Neymar VIDEO Neymar je jecao u suzama, a onda mu je prišao sin Ivana Perišića divider

Dirljive scene osvojile su sportski svijet, a posebno je dirljiva bila reakcija Brazilca, na koju nije imun ostao niti naš uspješni reprezentativac.

Perišić je na Instagramu objavio snimku susreta te je Neymaru napisao "Obrigado", što je hvala na portugalskom jeziku, te dodao: "Ovo mu je jako puno značilo."

Vjerojatno je i Neymaru značilo nešto jer je teško bilo očekivati da će ga nakon takve utakmice doći pozdraviti dječak u dresu momčadi koja je upravo ugasila njegove najveće igračke snove.

No, nogomet piše čudesne priče, ne samo tijekom igre nego i nakon što sudac označi znak za kraj utakmice. Zbog toga ga toliko volimo!

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider