Svjetsko nogometno prvenstvo 2022
SPORTOVI
Svjetsko nogometno prvenstvo 2022
PREKRASNO!

VIDEO Meksiko unatoč pobjedi napustio SP, no projektil iz slobodnjaka kandidirat će za gol prvenstva

Meksički reprezentativac Luis Chavez pokazao se kao pravi velemajstor slobodnih udaraca.

Gol Luisa Chaveza (Foto: Afp)

Nogometaši Meksika prekasno su se probudili. Nakon dva vrlo slaba susreta, protiv Poljske i Argentine, savladali su Saudijsku Arabiju, no to im nije bilo dovoljno za izboriti drugi krug Svjetskog prvenstva u Katru.

No, jedno ime se istaknulo, a to je 26-godišnji nogometaš Pachuce, Luis Chavez. Ovaj veznjak Meksika, koji cijelu dosadašnju karijeru igra u domovini, pokazao se kao pravi stručnjak za slobodne udarce. 

Genijalac udarac prekrasne putanje

On je fantastičnim udarcem doveo Meksiko u vodstvo 2:0 te ih u tom trenutku približio osmoj osmini finala SP-a u nizu. S preko 25 metara uputio je pravi projektil, uz prekrasnu putanju lopte, za do sada možda i najljepši pogodak na ovom prvenstvu.

Izveo je Chavez još jedan slobodnjak jednako dobro, no saudijski vratar je tada zadnjim naporima spriječio lopti da uđe u gol, a time je automatski i razočarao Meksikance, koji će pamtiti tu priliku.

No, pamtit će i gol Chaveza, koji se pokazao kao sjajan igrač te se nećemo iznenaditi vidimo li ga uskoro u nekom kvalitetnom europskom klubu.

Pogodak Chaveza, ali i preostale golove sa susreta, pogledajte OVDJE.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider