Svjetsko nogometno prvenstvo 2022
SPORTOVI
Svjetsko nogometno prvenstvo 2022
Pogledajte poredak

Tko je dosad najbolje prognozirao rasplete na Svjetskom prvenstvu?

Vrijeme je za prvi trenutni poredak u Golmaniji.

Golmanija - parovi osmine finala (Foto: GOL.hr)

Nakon što je završila grupna faza Svjetskog prvenstva vrijeme je da pogledamo kakvo je stanje u Golmaniji koju su odigrale tisuće naših čitatelja.

Imali ste mogućnost prognozirati rasplete skupina te parove cjelokupne nokaut-faze Svjetskog prvenstva te na kraju dati svoj sud o samom svjetskom prvaku.

Mogućnost prijave vaših prognoza bila je otvorena sve do početka drugog kola kako bi malo opipali formu reprezentacija na prvenstvu.

Ludi raspleti poremetili ''zicere''

Bila je ovo uistinu luda grupna faza, kao idealna za ovakva nadmetanja nogometnih navijača. Teško je bilo predvidjeti ovakve rasplete pojedinih grupa, kao na primjer, skupine E s kojom se križala naša grupa.

Tamo je Japan bio prvi ispred Španjolske i Njemačke, dok je u grupi D Australija prošla kao druga iza Argentine. Maroko je s prvog mjesta otišao u osminu fazu pored Hrvatske i Belgije, ali je posve neočekivano tamo naletio na Španjolce.

Tko je takve rasplete prognozirao svaka mu čast.

Trenutni poredak u borbi za finale Golmanije

Sustav samo bodovanja i pravila objašnjen je na stranici Golmanije. Prvih 20 najboljih prognozera nakon završetka SP-a ući će u finale u kojem će rješavati kviz znanja za osvajanje uistinu bogatih nagrada.

Prvak će imati priliku zaraditi čak 2500 kuna na Premium Visa Gold kartici izdavatelja PBZ Carda d.o.o., a nagradit ćemo ukupno prvih pet najboljih u finalu Golmanije.

Tko su najbolji prognozeri, pogledajte na stranici Golmanije.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider