Svjetsko nogometno prvenstvo 2022
SPORTOVI
Svjetsko nogometno prvenstvo 2022
Prvo kolo, a već vise

Legendarni Nijemac porječkao se s novinarkom nakon što ih je Japan nokautirao, nije mu sjelo jedno pitanje

Thomas Müller bio je razočaran porazom Njemačke od Japana u prvom kolu skupine E Svjetskog prvenstva.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Jedan od senatora u reprezentaciji Njemačke, Thomas Müller, bio je razočaran porazom od Japana u prvom kolu skupine E Svjetskog prvenstva.

Njemu je ovo četvrta uzastopna svjetska smotra, bio je dio reprezentacije koja je 2014. postala svjetski prvak, ali i 2018., kada su Nijemci šokantno ispali već u skupini.

Müller nikako ne želi da im se to opet dogodi i to je jasno dao do znanja i novinarki ARD-a Lei Wagner, koja ga je intervjuirala poslije utakmice s Japancima.

Odgovor pun gorčine

Na njezino pitanje ima li osjećaj da je Njemačka dominirala kroz cijelu utakmicu, Müller je reagirao kombinacijom ljutnje i sarkazma:

"Ma, dominirali smo cijelo vrijeme! Primili smo dva pogotka poslije 75. minute, ali bili smo super dominantni. Ne znam kakvu ste vi utakmicu gledali prije tih japanskih golova, ali cijeli susret imali smo kontrolu."

U daljnjem tijeku razgovora novinarka je konstatirala da je Njemačka dosta pala u igri poslije 60. minute.

"Nismo zabijali naše prilike koje smo imali niti smo bili dovoljno koncentrirani u defenzivi. Još sam uvijek pod blagim šokom", rekao je igrač Bayerna.

Nijemce sada čeka veliki okršaj s razigranom Španjolskom, koja je sa 7:0 isprašila Kostariku. Ako tu izgube, gotovo sigurno idu kući.

"Možemo ispasti, ali nećemo o tome razmišljati, nego idemo skupiti glave i odigrati tu utakmicu najbolje što možemo", zaključio je Müller.

Tablice omogućuje Sofascore

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider