Svjetsko nogometno prvenstvo 2022
SPORTOVI
Svjetsko nogometno prvenstvo 2022
Luku ne diraj!

Španjolska televizija sprdala se s Modrićem i Majerom, navijači ih izvrijeđali

Lovro Majer zamijenio je Luku Modrića na utakmici Japana i Hrvatske.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Hrvatski kapetan Luka Modrić nije mogao završiti utakmicu protiv Japana u osmini finala Svjetskog prvenstva i prepustio je u jednom trenutku svoje mjesto Lovri Majeru.

Taj detalj inspirirao je čovjeka koji se bavi društvenim mrežama na španjolskom Moviestar Plusu i iskoristio je priliku za šalu koja nije pronašla svoju publiku.

Valeria Cuellar Modrić poslije utakmice poklonio dres nepoznatoj Meksikanki i šokirao sve: Evo zašto joj je dao vrijednu uspomenu divider

"Zamjena u Hrvatskoj. Mercedes Mila izlazi iz igre, a David Guetta ulazi umjesto nje", napisao je na Twitteru Moviestar Plus i objavio sliku zaslona Modrića i Majera.

Navijači ih uništili u komentarima

Inače, Mercedes Mila je španjolsko TV lice koje je malo poznato na ovim prostorima, a za slavnog DJ-a koji je dolazio u Hrvatsku uglavnom ste, vjerujemo, svi čuli.

Hrvatska protiv Brazila 2014. Brazilcima u glavi samo Argentina: Priznali veliku nepravdu protiv Hrvata iz 2014., dive se Modriću i Perišiću divider

Neduhoviti mladić pronašao je sličnosti između Modrića i Mile, odnosno između Majera i Guette, a smisla za njegov humor nisu pronašli ni mnogi navijači jer je više od 500 komentara ostavljeno na toj objavi, uglavnom uvrede svih mogućih vrsta.

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider