Svjetsko nogometno prvenstvo 2022
SPORTOVI
Svjetsko nogometno prvenstvo 2022
Strka na treningu Vatrenih

Situacija sa Šutalom izazvala pozornost, svi se sletjeli oko Modrića: Špijunski rat s Marokancima

Drugi trening Vatrenih po dolasku u Dohu protekao je u dobroj atmosferi…

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Vatreni su današnji jutarnji trening započeli haklanjem s klincima, mahom djevojčicama iz lokalne akademije PSG-a u Dohi.

Prije toga su Marko Livaja i Bruno Petković odradili redovitu press-konferenciju, a Josip Šutalo razgovarao je s pisanim medijima. Što je Šutalo rekao, pročitat ćete sutra.

Prve su informacije bile da igrači iz udarne postave Vatrenih neće izaći na hakl, nego da će to odraditi igrači iz drugog plana, a da će se prvotimci za to vrijeme individualno zagrijavati za trening.

Luka Modrić VIDEO Ovo je razlog zbog kojeg Modrić dugo traje, uhvaćen je prije treninga Vatrenih divider

Kapetan Luka Modrić marljivo je radio s elastičnim užetima u sjeni objekta pokraj terena. Vježbe prevencije vrlo su bitne za sve nogometaše, pogotovo one koji su u godinama. I taj detalj pokazuje zbog čega Lukina karijera traje tako dugo i zašto još uvijek igra na visokoj razini.

Naravno da su se oko kapetana sletjele kamere, bilo je nekoliko stranih televizija. Marokanci su se uhvatili mobitela i s dva-tri metra fotografirali kapetana sa širokim osmjehom na licu. Nije bilo dobacivanja, samo razmjena osmijeha.

gol expired Livaja i Petković pričaju o Dinamu i Hajduku na SP-u: ''Sedma sila nikada me nije voljela, ne dotiču me tekstovi" divider

Sa strane je sve nadgledao Dalićev pomoćnik Dražen Ladić, koji je opušteno sjedio u društvu liječnika Saše Jankovića. Modrić izgleda sasvim fit, nema naznaka da ima bilo kakve probleme s ozljedama. Kako je stigla informacija da Šutalo neće izaći na hakl s klincima, novinarima je to bio signal da će biti u prvoj postavi protiv Maroka.

No očito je da se u stožeru ništa ne prepušta slučaju, netko je očito shvatio da se ne treba istrčavati i nakon desetak minuta Šutalo se priključio Majeru, Jakiću i Petkoviću, koji su se zezali s klincima. Petković je dva-tri puta zarolao i oduševio klince koji su upijali poteze Vatrenih, ali su i sami pokazali da su talentirani.

Darijo Srna i Ronaldinho KVIZ: Provjerite svoje znanje o povijesti svjetskih prvenstava u nogometu divider

Na presicu su došle dvije-tri marokanske ekipe i detalj oko Šutala nije im promakao. Raspitivali su se tko će igrati u zadnjem redu Vatrenih, na mjestima stopera, a tko u napadu. Jako dobro znaju da su to dvojbene pozicije.

"Špijunski rat" u punom je jeku, svaka informacija može biti bitna. Naravno da je legitimno što marokanski novinari istražuju. To im je posao, jednako kao i nama. Na stožeru je da se zaštiti najbolje što može.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider