Svjetsko nogometno prvenstvo 2022
SPORTOVI
Svjetsko nogometno prvenstvo 2022
I službeno su ispali

Ruganja na račun reprezentacije Katra ne prestaju: "Ovo je jedini način na koji mogu doći do pobjede"

Katar više nema ni matematičke šanse za prolazak skupine na Svjetskom prvenstvu.

Reprezentacija Katra (Foto: Afp)

Iako je odigrao nešto bolje negoli u prvom kolu protiv Ekvadora, Katar je i u drugom kolu skupine A Svjetskog prvenstva upisao poraz s dva gola razlike.

Bolji od njih bio je Senegal, a nakon što su nešto kasnije Nizozemska i Ekvador odigrali bez pobjednika, postalo je jasno da su domaćini izgubili svaku nadu u eventualno čudo i prolazak u osminu finala.

Katar nema ni boda, Senegal ima tri, a Nizozemska i Ekvador po četiri i kako god završile utakmice posljednjeg kola (Nizozemska - Katar, Ekvador - Senegal), domaćini Svjetskog prvenstva završit će na zadnjem mjestu u skupini.

Za sve ljubitelje nogometa to je potpuno očekivano. Još od prve utakmice i onakve igračke inferiornosti iskazane spram Ekvadoraca, društvene mreže bile su i jesu prepune šala na račun reprezentacije Katra. Brojni su i šaljivi i posprdni komentari vezani za nastup domaće selekcije na ovom Svjetskom prvenstvu.

Izdvojili smo jedan od njih, gdje su s poznate stranice složili fotomontažu uz poruku: "Jedini način na koji Katar može pobijediti utakmicu na Svjetskom prvenstvu."

Tablice omogućuje Sofascore

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider