Svjetsko nogometno prvenstvo 2022
SPORTOVI
Svjetsko nogometno prvenstvo 2022
SVI SU KRIVI

Ronaldove sestre ponovno bijesne: "Ubili ste čovjeka, ubili ste naciju!"

Tuga i bijes nakon ispadanja Portugala sa Svjetskog prvenstva preuzeli su državu Cristiana Ronalda i suigrača.

Cristiano Ronaldo (Foto: Afp)

Ako postoji netko tko se nikad neće okrenuti protiv Cristiana Ronalda, to je njegova obitelj, prije svega njegove u javnosti i na društvenim mrežama vrlo aktivne sestre.

Nakon što je Portugal, prema mišljenju njegovih građana, šokantno eliminiran sa Svjetskog prvenstva, u državi vlada bijes, tuga i razočaranje, a traže se krivci. Ronaldo je jedan od onih u koga se upire prstom, iako utakmicu protiv Maroka nije startao. No, mnogi vjeruju da je momčad bila limitirana s njim u sastavu, a da je on sam unio nemir nakon što je iz njega ispao.

Ronaldova prva linija obrane

Tada su se tu ponovno uključile njegove sestre, inače ljubimice portugalskih medija jer oni znaju da one uvijek imaju nešto reći.

Njegova najstarija sestra, 49-godišnja Elma Aveiro, podijelila je na Instagramu veliki broj priča, iz kojih se vrlo lako može zaključiti što točno misli. Najznačajnija je poruka uz fotografiju uplakanog Cristiana.

"Ubili ste čovjeka! Ubili ste momčad! Ubili ste naciju", glasile su njezine riječi, uz hashtag kojim poziva na smjenu izbornika Fernanda Santosa.

Kroz ostale objave prije svega je branila svojeg brata te dijelila objave nekih drugih ljudi koji su mu pružali podršku.

Popularnija Ronaldova sestra je 45-godišnja Katie Aveiro, poznatija kao Ronalda, jer je riječ o portugalskog pjevačici. Ona je i inače puno glasnija po pitanju Cristiana, pa je prema očekivanjima reagirala i ovog puta.

"Čeka se lista krivaca za ovaj poraz. Pametni komentatori (bankrot, upsss) u Portugalu su sigurno zabrinuti po pitanju svojeg posla. Tužno, ali momčad sad mora podići glavu i slijediti put. Bog zna zašto se neke stvari događaju", napisala je uz objavu grba portugalskog saveza.

Na drugoj objavi također je postavila Ronalda u suzama te se okrenula emocijama.

"Ovo je ono što mi lomi srce. Na kraju gledam na ono što je moje, što je naše, a to je sav ponos koji imam za njega. I za cijelu priču koju je napisao. Uz puno patnje, ali još više slave. Uz tebe smo, brate, do smrti!" druga je poruka.

Sve u svemu, Portugal je nakon razbijanja Švicarske osjetio priliku otići do kraja. No, slomili su se već na idućoj prepreci.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider