Svjetsko nogometno prvenstvo 2022
SPORTOVI
Svjetsko nogometno prvenstvo 2022
OKRUŽEN JE OBITELJU

Pogoršalo se zdravstveno stanje srpske nogometne legende koja se bori protiv raka

Siniša Mihajlović i dalje vodi bitku s leukemijom.

Siniša Mihajlović i Ronaldo (Foto: Afp)

Još u ljeto 2019. godine, Siniši Mihajloviću po prvi put je dijagnosticirana akutna leukemija. Legenda srpske (jugoslavenske) nogometne reprezentacije i Serie A početkom iste godina preuzela je vodstvo talijanskog prvoligaša Bologne.

Prošao je on kroz tri ciklusa kemoterapije te presađivanje koštane srži, no u potpunosti bolest nije pobijedio.

Siniša se opet bori s bolešću

Nažalost, ovih dana pojavila se vijest kako mu se stanje pogoršalo te da je kritično. Srećom, prvi dio vijesti je vjerojatno glasila, no da je drugi dio, onaj o pogoršanju stanja, istinit, potvrdio je novinar Ilario Di Giovan.

"Siniša Mihajlović je stabilno. Vijesti koje kruže chatovima su apsolutno lažne. Istina je da mu se stanje u posljednjih nekoliko sati pogoršalo. Okružen je ljubavlju svojih najmilijih koji ga tješe. Ova navala lažnih vijesti je jeziva", napisao je.

53-godišnji Mihajlović nedavno je dobio otkaz u Bologni, koju je vodio gotovo četiri godine, no nekoliko puta tijekom tog mandata bio je na liječenju te nije bio uz momčad.

Mihajloviću se bolest vratila u ožujku ove godine, a on je optimistično izjavio kako je riječ o vrlo hrabroj bolesti, kad se odlučila drugi put njemu suprotstaviti.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider