Svjetsko nogometno prvenstvo 2022
SPORTOVI
Svjetsko nogometno prvenstvo 2022
Tri posljednje priče

Ovo je Svjetsko prvenstvo bilo prilično dramatično: Koja su tri najbolja trenutka?

U posljednjem krugu Naj trenutka glasam za – Naj trenutak SP-a 2022.

Naj trenutak SP-a 2022 (Foto: Afp)

Završilo je Svjetsko prvenstvo 2022. Novi svjetski prvak je Argentina, Hrvatska je osvojila brončanu medalju, a mi smo stigli do posljednjeg kruga Naj trenutka.

Za kraj ćemo izabrati upravo najbolji, najveći, naj od svih trenutaka ovog prvenstva, jednog od najuzbudljivijih u povijesti.

Hrvatska jest i mora biti jedna od tri najveće priče, jedna od tri naj trenutka ovog SP-a. I ne, to nije bilo osvajanje bronce, već ona luda utakmica protiv Brazila. Vatreni su šokirali cijeli svijet i izbacili dotad najvećeg favorita prvenstva. Neymar je zabio u produžetku, ali igra se dok Hrvati ne kažu da je gotovo. Penali, drama, brazilske suze i hrvatski delirij.

Maroko je bio prva i posljednja utakmica Vatrenih na SP-u. Za njih je navijao cijeli svijet jer su pobijedili Belgiju te izbacili Španjolsku i Portugal. Za njih je najveći trenutak bio pobjeda protiv Portugala i Ronaldove suze. Prva su afrička momčad koja je ušla u polufinale, što je dosad najveći uspjeh tamošnjeg nogometa.

I za kraj, Lionel Messi. Argentina je postala svjetski prvak treći put u povijesti. Messi kući nosi trofej koji je on želio više od svih Argentinaca. I to u onom ludom finalu, najboljem u povijesti. Argentina je dva puta vodila pa prošla na 11-erce u neviđenoj drami.

Donosimo vam tri posljednje priče Naj trenutka za koje možete glasati do 21. prosinca. Izaberite najbolju i osvojite nagrade.

Pozivamo vas da na stranici Naj trenutka pročitate ove tri priče te date svoj glas najboljoj.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider