Svjetsko nogometno prvenstvo 2022
SPORTOVI
Svjetsko nogometno prvenstvo 2022
Nedaće s ozljedama

Brazil hvata četvrtfinale bez Neymara? Dva igrača otpala za Svjetsko prvenstvo!

Brazilska nogometna reprezentacija ima problema s ozljedama, a pod upitnikom je Neymar.

Neymar (Foto: Afp)

Nogometna reprezentacija Brazila u osmini finala Svjetskog prvenstva igrat će protiv Južne Koreje, koja je senzacionalno srušila Portugal i osigurala drugo mjesto skupine.

Grupnu fazu natjecanja Brazilci su okončali minimalnim porazom od Kameruna, a u tom su susretu nastupili bez nekoliko važnih igrača. Dakako, najviše zabrinutosti izaziva ozljeda Neymara, a čini se da je njegov skori povratak još uvijek pod upitnikom:

"Što se tiče Neymara i Alexa Sandra, još uvijek imamo vremena do sljedeće utakmice. Još uvijek nisu počeli trenirati s loptom, ali to će pokušati na nedjeljnom treningu. Pratit ćemo kako će reagirati na to", rekao je doktor brazilske nogometne reprezentacije

Dva igrača otpala za Svjetsko prvenstvo

Danilo pak ima najveće šanse da zaigra u osmini finala, on je u petak odradio trening s loptom. 

"Očekujemo da će normalno trenirati s grupom, vidjet ćemo kako će se osjećati. Sve ide dobro, imamo velika očekivanja da će biti na raspolaganju za sljedeću utakmicu", prenosi Globo.com riječi brazilskog doktora.

Marko Livaja VIDEO Pogledajte kako se Vatreni zabavljaju u Katru: Livaja nasmijao suigrače divider

No to nisu jedini problemi za brazilski sastav, Alex Telles izašao je u drugom poluvremenu utakmice protiv Kameruna zbog boli u desnom koljenu i danas će obaviti dodatne preglede, dok se Gabriel Jesus, također, požalio na bolove u koljenu.

Nekoliko sati kasnije stigla je potvrda da su oba otpala za cijeli turnir! To bi mogao biti ozbiljan udarac Brazilcima pred utakmicu s Južnom Korejom, a pobjednik tog susreta ide na boljeg iz sraza Hrvatske i Japana...

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider