Svjetsko nogometno prvenstvo 2022
SPORTOVI
Svjetsko nogometno prvenstvo 2022
IMAMO TRI PRIČE

Najluđa grupna faza SP-a u povijesti: Koji je rasplet bio najneočekivaniji?

Biramo tri najbolje priče, tri najneočekivanija raspleta grupne faze Svjetskog prvenstva.

Najneočekivaniji raspleti grupne faze (Foto: Afp)

Novi, peti krug Naj trenutka donosi glasanje za tri sjajne priče nakon što završene grupne faza SP-a u Katru.

Slobodno možemo reći kako se radi možda i o najluđoj grupnoj fazi u povijesti, a to možemo zahvaliti odluci FIFA-e po kojoj se u slučaju istog broja bodova uzimala u obzir bolja gol-razlika umjesto međusobnog omjera dvije ili više reprezentacija.

Ta je odluka uvelike povećala neizvjesnost u svim skupinama pa smo gledali neviđene drame u 3. kolu, jer nitko nije imao osigurano prvo mjesto nakon prve dvije utakmice, a velikoj većini je opasno ''visio'' prolaz do posljednjeg sučevog zvižduka.

Dalo je to nadu nekim slabijim reprezentacijama da dođu do senzacionalnih rezultata.

Glasajte za najbolju priču

Izdvojili smo tri skupine s tri sjajne priče, a vi svojim glasovima odaberite najneočekivaniji rasplet neke skupine na ovom SP-u.

Japan je osvojio prvo mjesto u grupi E sa Španjolskom, a Njemačku je poslao kući. Australija je otvorila prvenstvo teškim porazom od Francuza, a onda su s dvije pobjede prošli skupinu D poslavši kući favorizirane Dance. Južna Koreja je u grupi H srušila Portugal i u posljednjim minutama izbacila Urugvaj.

Pozivamo vas da na stranici Naj trenutka pročitate ove tri priče. I date svoj glas najboljoj. Glasanje u petom krugu traje do subote, 10. prosinca. Netko će osvojiti vrijedne nagrade!

Najtrenutak 2022 Najtrenutak 2022 (Foto: GOL.hr)

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider