Svjetsko nogometno prvenstvo 2022
SPORTOVI
Svjetsko nogometno prvenstvo 2022
Tko je podcijenio Belgiju?

Nadahnuti Juranović tajnovito najavio nastavak turnira: ''Postavili smo cilj u svlačionici, on ostaje među nama''

Hrvatska i Belgija remizirali su 0:0 u trećem kolu skupine F Svjetskog prvenstva u Katru.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Hrvatska i Belgija remizirali su 0:0 u posljednjem, trećem kolu skupine F Svjetskog prvenstva u Katru.

Vatreni su odigrali dobru utakmicu, ali moramo priznati da smo imali puno sreće u drugom poluvremenu. Lukaku je ušao na početku drugog dijela i potpuno promijenio koncept igre, bio je u puno prilika, a posebno se ističe njegov pokušaj u 61. minuti kada je pogodio vratnicu.

Roberto Martinez Vatreni poslali zlatnu generaciju Belgije u mirovinu, Martinez podnio ostavku! divider

Mateo Kovačić pružio je sjajnu partiju danas protiv Belgije, ali i preostale dvije utakmice, a nakon prolaska Hrvatske u osminu finala je prokomentirao naslove o tome da smo podcijenili Belgiju.


"Kako podcijeniti Belgiju? To bi bilo nenormalno, vidjelo se da su opasni, hvala Bogu nisu nam zuabili gol, propustili smo neke prilike, ali dalje smo i to je najbitnije."

gol expired Neki mediji iz susjedstva ljubomorni: "Koliko sreće ima Hrvatska! Vatreni nezasluženo idu dalje" divider


Kakav je bio plan od početka susreta, što je izbornik Dalić tražio od vas?


"Bio je plan krenuti jako i zabiti taj gol, nažalost nismo zabili u prvom dijelu, a u drugom nisu oni, natrčali smo se i svaka čast svakome."


Skupina F se na kraju pokazala izuzetno zahtjevnom, Maroko je prošao kao prvi, dok smo se mi provukli kao drugi.

gol expired Borna Sosa: "Kada znaš za što trčiš, gineš na terenu" divider


"Naravno da smo htjeli proći kao prvi, ali idemo kao drugi, to pokazuje kakva je skupina bila s jakim Marokom, Kanadom, Belgijom..."

Juranović tajnovito najavio nastavak turnira

Josip Juranović je učvrstio svoju poziciju na desnom beku, dok je Stanišić pao u drugi plan, Josip je pružio dobre partije u sve tri utakmice.


"Imali svoje šanse, oni svoje, ali najbitnije je što smo mi prošli dalje. Imali smo i mi svoje prilike, već u prvom napadu nismo zabili i po meni totalno izjednačena utakmica. Prvi cilj je ispunjen, idemo se odmoriti. Vidjet ćemo s kim ćemo igrati, bilo koga da izvučemo u osmini finala neće biti lagano", rekao je Juranović pa dodao:

gol expired Fenomenalni Gvardiol nakon utakmice za pamćenje: "Stoperi moraju preuzeti odgovornost i stvarati višak" divider


"Mi smo sebi postavili neki cilj u svlačionici koji će ostati u svlačionici među nama. Na tragu onom iz Rusije? Pa vidjet ćemo, ali zašto ne. Vjerujemo u sebe i idemo dalje sa svojim navijačima. O Belgiji se pisalo da to nije ta reprezentacija više, ali vidjeli smo da su s razlogom tu. Ključ pobjede je bio što smo mi razmišljali o sebi."

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider