Svjetsko nogometno prvenstvo 2022
SPORTOVI
Svjetsko nogometno prvenstvo 2022
Bilo je tužnih lica, ali...

Hrvatski navijači ponosni na Vatrene: "Polufinale je ogroman uspjeh za ovako malu zemlju"

Reporter Vlado Boban javio se u Dnevnik Nove TV dan nakon polufinala između Argentine i Hrvatske.

Hrvatski navijači (Foto: Goran Stanzl/Pixsell)

Hrvatska je doživjela neugodan poraz od Argentine u polufinalu Svjetskog prvenstva, a dan kasnije navijačima koji se nalaze u Katru malo su se slegnuli dojmovi.

U Dnevnik Nove TV javio se reporter Vlado Boban koji je porazgovarao s dvojicom navijača koji od prvog dana ovog SP-a prate Vatrene.

"Bilo je, onako, na početku malo tužnih lica, ali uglavnom smo slušali izjave da su naši navijači bili prepuni ponosa jer ponovno smo u polufinalu", uvodno je započeo Boban i prepustio riječ gostima.

Dinko i Jure bili su na svim utakmicama hrvatske reprezentacije.

"Ponosni smo na našu reprezentaciju jer je za našu ponosnu malu zemlju ipak veliki uspjeh da smo opet u polufinalu, to je treće polufinale u 24 godine, ogroman je to uspjeh za našu zemlju. Jednom prilikom sam rekao da bih volio da svaki put uđemo u to polufinale pa makar ga izgubili", naglasio je Dinko.

"Dosta ljudi je bilo razočarano, ali ne treba to tako gledati nego dečke podržati, dati im podstrek. Mali smo, ali smo veliki, preveliki smo. Došli smo iz ljubavi prema našoj državi, našoj reprezentaciji, nema boljega u životu vjerujte mi nego kad stanete tamo", kazao je Jure.

"Što se tiče navijanja, bilo je jako dobro navijanje u prvom poluvremenu. Međutim, mi smo od prve utakmice s Marokom dali sve od sebe, ali stvar je u tome da je Marokanaca bilo 30 tisuća, a jučer je bilo sigurno 60 tisuća Argentinaca. Trudili smo se da se u nekim njihovim međupauzama se ipak čujemo na televiziji", poručili su hrvatski navijači.

Dnevnik Nove TV gledajte svakog dana od 19:00, a više o najvažnijim vijestima čitajte na portalu DNEVNIK.hr.

Propustili ste Dnevnik? Pogledajte ga besplatno na novatv.hr
 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider