Svjetsko nogometno prvenstvo 2022
SPORTOVI
Svjetsko nogometno prvenstvo 2022
Kakve drame

Iranska sučeva nadoknada, Kamerun i Srbija te neviđena nesreća Južne Koreje: Koja vam je najluđa utakmica 2. kola SP-a?

Naj trenutak u sljedećima danima vezan je za najluđu utakmicu 2. kola SP-a.

Najlulđe utakmice 2. kola SP-a (Foto: gol/afp)

U sljedeća tri dana, točnije do 3. prosinca u Naj trenutku biramo nove tri priče, ovaj put vezane za 2. kolo Svjetskog prvenstva.

Bilo je nekoliko uistinu ludih i uzbudljivih utakmica 2. kola grupne faze SP-a u Katru. Iako nisu bile presudne kao one u posljednjem kolu, rezultati tih utakmica upravo su dali posebnu draž završnici grupne faze te zakomplicirali ove tri skupine.

Iranci su u Katru bili jedna od reprezentacija koje su ostavile srce na terenu. U 2. kolu protiv Walesa bili su bolji veći dio susreta, no ona dva pogotka koja su pala tek u sudačkoj nadoknadi dovela su navijače do delirija.

Što tek reći za uzbuđenja na utakmici Srbije i Kameruna? Poveli su Afrikanci, a Srbija je s dva brza gola preokrenula. Na kraju su Kamerunci u tri minute stigli dva gola zaostatka za konačnih 3:3.

Glasaj za najbolju priču, osvoji nagrade

Ništa manje ludo nije bilo na utakmici Gane i Južne Koreje, koja se vratila iz zaostatka od dva gola, a na kraju su Ganci ipak zabili za veliko slavlje.

Donosimo vam tri priče iz drugog kola, a vi odaberite najbolju. Glasanje na stranici Naj trenutka traje do 3. prosinca.

U svakom krugu jedan sretni dobitnik osvaja mikronagradu, dok za one koji sudjeluju u svih sedam krugova postoji i glavna nagrada, koja će biti dodijeljena nakon završetka Svjetskog prvenstva. Čekaju vas bogate nagrade i puni frižideri.2

Najtrenutak 2022 Najtrenutak 2022 (Foto: GOL.hr)

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider