Svjetsko nogometno prvenstvo 2022
SPORTOVI
Svjetsko nogometno prvenstvo 2022
Ostali su zatečeni

Shaqiri jednim potezom razbjesnio srpske novinare: "Sramotno ponašanje"

Xherdan Shaqiri nije zaigrao za Švicarsku u porazu od Brazila (0:1) na Svjetskom prvenstvu.

Xherdan Shaqiri (Foto: Afp)

Švicarska nije uspjela prirediti iznenađenje i uzeti bodove Brazilu u sklopu 2. kola Svjetskog prvenstva. Utakmica je okončana minimalnom pobjedom Brazilaca, koji su tako osigurali plasman u osminu finala.

Tim su rezultatom prezadovoljni i srpski nogometaši, koji su tako ostali u igri za plasman u drugi krug Svjetskog prvenstva. Za to će im trebati pobjeda protiv Švicarske u zadnjem kolu, a već je izbio prvi incident.

Xherdan Shaqiri, švicarski nogometni reprezentativac albanskog podrijetla, razbjesnio je srpske medije jednim potezom. Nakon utakmice s Brazilom novinari Kurira zamolili su ga za izjavu, ali on je samo odmahnuo rukom na to.

"Sramotno ponašanje Shaqirija prema medijima iz svoje zemlje: Evo što je napravio kada je čuo da smo iz Srbije", stoji u Kuriru.

Dragan Stojković Piksi Kod Srba splasnula euforija, Piksi više nije "sveta krava": Koliko bi tek Orlovi poletjeli da imaju uspjeha kao Vatreni!? divider

Vrijedi dodati kako je Shaqiri pogodak protiv Srbije na Svjetskom prvenstvu 2018. godine proslavio tako što je gestikulirao dvoglavog orla, simbol albanske zastave, odakle vuče porijeklo.

Standings provided by Sofascore

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider