Ostali sportovi
SPORTOVI
Ostali sportovi
sretno

Zrinka Ljutić sa 16 godina debitirala u Svjetskom kupu, nije ušla u drugu vožnju

Druga vožnja je otkazana.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Hrvatska 16-godišnja skijaška reprezentativka Zrinka Ljutić imala je 49. rezultat (1:06.57) prve vožnje veleslaloma u austrijskom Semmeringu, njenom debitantskom nastupu u utrkama za Svjetski kup, a za najbržom, Slovakinjom Petrom Vlhovom, zaostala je četiri sekunde i 42 stotinke.

Ljutić je u vjetrovitim uvjetima najviše vremena izgubila u središnjem dijelu staze, gdje je po prolaznim vremenima bila izvan 50 najboljih. Na kraju se uspjela plasirati na 49. mjesto među 59 skijašica koje su došle do cilja od njih 71 koliko ih je bilo na startu.

gol expired Mourinho ili Guardiola? Slavni napadač kojeg su trenirala obojica ponudio zanimljiv odgovor divider

Za plasman u drugu vožnju trebalo je zaostati manje od tri sekunde (+2.96) za vodećom u Svjetskom kupu, Slovakinjom Petrom Vlhovom, koja se po stazi Panorama spustila se sa startnim brojem pet i postavila najbolje vrijeme prve vožnje (1:02.15), nadmašivši do tada vodeću Talijanku Martu Bassino za 22 stotinke.

Još su tri skijašice uspjele zaostati manje od sekunde za Vlhovom, trećeplasirana Švicarka Michelle Gisin (+0.35), Amerikanka Mikaela Shiffrin (+0.59) i Šveđanka Sara Hector (+0.74).

Druga vožnja je otkazana zbog udara vjetra.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider