Ostali sportovi
SPORTOVI
Ostali sportovi
Bravooo!

Senzacija hrvatskog skijanja uzela novu medalju nakon svjetskog juniorskog zlata

Sjajna Zrinka Ljutić osvojila je dvije svjetske medalje na juniorskom prvenstvu.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Hrvatska skijašica Zrinka Ljutić oduševljava sa samo 18 godina. Ljutić je osvojila broncu u veleslalomu na Svjetskom juniorskom prvenstvu, a u utorak je osvojila zlato u slalomu.

Nova prvakinja u veleslalomu je Magdalena Egger, a druga je bila Emma Aicher.

Obiteljski u skijanju

Iako u sportu ima teških dana i lošijih trenutaka, Zrinka zasigurno nije od onih koji odustaju.

Josip Šutalo - 4 Dinamova mlada senzacija sanja o susretu s Modrićem, a otkrio je koga je bilo najteže čuvati u HNL-u divider

''Jedan jedio sigurno odgoj. Neka djeca nisu potpuno u tome, to je za njih više rekreacija, tako da je i to isto normalno'', izjavila je hrvatska skijašica za Novu TV.

Ne odustati u sportu poput skijanja uspijevaju samo najuporniji. Jer pred mladim su sportašima mjeseci i mjeseci provedeni izvan doma na treninzima i natjecanjima. Zrinka tako veći dio godine provodi u austrijskom Inerkremsu. Uz nju je tamo i otac Amir, ali i sestra Dora te braća Tvrtko i Hrvoje. Oni su također odlični skijaši.

gol expired PPD Zagreb teško poražen i ostao bez plasmana u osminu finala Lige prvaka divider

Pomogao joj je i Marin Čilić

Skijanje je jako skup i zahtjevan sport, a Zrinki je put do vrha svjetskog skijanja bar malo olakšao najbolji hrvatski tenisač Marin Čilić, koji joj je dodijelio stipendiju svoje Zaklade.

''Velika je čast ponovno biti ovdje. Zahvalna sam što postoji netko poput Marina tko podupire nas mlade sportaše i glazbenike'', rekla je Zrinka prilikom preuzimanja stipendije u prosincu 2019. godine.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider