Ostali sportovi
SPORTOVI
Ostali sportovi
Pogledajte snimku i fotografije

VIDEO Skijaš izgubio kontrolu pa zamalo sletio snimatelju ravno na glavu u svojoj vožnji na ZOI-ju u Pekingu

Finski skijaš slobodnim stilom priuštio je snimatelju na ZOI-ju u Pekingu nevjerojatan krupan kadar.

Kakva scena na ZOI-ju u Pekingu, finski skijaš slobodnim stilom Jon Sallinen priuštio je čovjeku iza kamere nevjerojatan krupan kadar sletjevši mu zamalo direktno na glavu u svojoj vožnji u kvalifikacijama u "half-pipeu".

Sallinen je bio negdje na pola puta svoje vožnje kad je izgubio kontrolu pri rotaciji, preletio rub i zakačio kameru te se od snimatelja odbio u snijeg.

To ga nije omelo pri završavanju vožnje jer se Finac mrtav-hladan vratio natrag u "half-pipe" i završio svoju vožnju. No, suci nisu bili impresionirani kao, vjerujemo, većina ljudi koja je ovo vidjela jer su mu dali ocjenu 18 od mogućih 100. Njegovu vožnju "završio" je i snimatelj, koji se odmah poslije zamalo kobne nesreće pridigao i nastavio raditi svoj posao.

Nije bio siguran hoće li se vratiti u drugoj vožnji

"Nisam bio siguran kako ću nastupiti uopće u drugoj vožnji poslije ovog udesa. Sa snimateljem je sve OK, nadam se, sletio sam direktno na njega", otkrio je Sallinen kasnije okrivivši usput loše vremenske uvijete za svoju nesreću.

Ipak je stao na skije i zaključio kvalifikacije, ali na posljednjem mjestu od 23 natjecatelja. Ovo su mu prve Igre u životu, pa će mu zamalo unesrećeni snimatelj valjda oprostiti…

Pogledajte njegov udes OVDJE.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider