Ostali sportovi
SPORTOVI
Ostali sportovi
istaknuto sportsko lice

Snimili ga kako vrijeđa Vučića na košarkaškoj utakmici pa ekspresno dobio otkaz

Predsjednik RK Partizan Željko Perkunić dobio otkaz u druženju klubova u Srbiji jer je na košarkaškoj utakmici s Grobarima vrijeđao Aleksandra Vučića.

Grobari (Foto: Peđa Milosavljević/Screenshot)

Srpski predsjednik Aleksandar Vučić često je na meti Partizanovih navijača zbog bliskosti s Crvenom zvezdom, nije neobično da ga Grobari vrijeđaju na utakmicama, međutim kad je jedan od njih istaknuti klupski dužnosnik, to ne završi dobro.

Naime, predsjednik rukometnog kluba Partizan Željko Perkunić snimljen je na košarkaškoj utakmici kako u navijačkom zanosu vrijeđa srpskog predsjednika, a njegovo navodno neprimjereno ponašanje koštalo ga je mjesta u Skupštini Asocija rukometnih klubova Superlige (ARKUS).

ARKUS izdao priopćenje

Istaknuto sportsko lice u Srbiji nije bilo teško prepoznati pa je sve iscurilo u javnost, a ARKUS je sve objasnio priopćenjem.

"Takvo neodgovorno ponašanje nije primjereno ličnostima koje su na društveno odgovornim pozicijama u Srbiji i njezinim legitimnim organima, osobito prema predsjedniku Vučiću, koji je između ostalog dao izuzetan doprinos dodjeljivanjem sredstava u zadnje tri godine, od kojih su mnogi klubovi uspjeli opstati ili značajno unaprijediti rad“, pišu.

Odluka o otkazu Perkuniću donesena je jednoglasno i više neće moći sudjelovati u radu te organizacije. Grobari su jasno u cijeloj situaciji podržali svog čovjeka.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider