Ostali sportovi
SPORTOVI
Ostali sportovi
Mladost traži iznenađenje u Rimu

Žapci spremni za Final Four: 'Stisnut ćemo Partizan do kraja'

Osim Hinića i Brlečića, na mjestima sidraša možemo koristiti i Muslima, Lončara i Pavičića i to je naša prednost, kaže Vjeko Kobešćak...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

''I brojnost novinara dokaz je našeg visokog dosega'', napomenuo je direktor Mladosti Tomislav Družak otvarajući konferenciju za novinare na Savi.

Žapci su, kao jedini hrvatski klub u bilo kojem sportu, sudionici Final Foura Eurolige, koji se u petak i subotu održava u Rimu. Mladost se prvi dan u 19.30 sati u polufinalu sastaje s Partizanom (u drugom polufinalu, u 21 sat, igraju Pro Recco i Budva) i normalno je da su sve misli usmjerene upravo na tu utakmicu.

''Imali smo mir na pripremama, igrali smo trening-utakmice s Pro Reccom i Koprom, psihički smo se odmorili, obnovili snagu, napunili baterije. Partizanu dajem malu prednost jer godinama ne mijenja sustav igre. Recco je individualno jači, ali momčadski je i Partizan tu negdje. Morat ćemo s Partizanom igrati i inspirirano i koncentrirano'', kazao je trener Mladosti Vjeko Kobešćak, otkrivši da manje zdravstvene probleme imaju samo Udovičić i Perić.

''Partizan igra fizički vaterpolo i morat ćemo mu odgovoriti na isti način: stisnuti ga do kraja'', najavio je Igor Hinić, koji će sigurno ostati u Mladosti i sljedeće sezone, baš kao i vratar Josip Pavić.

''Nastojat ćemo dati sve od sebe, iskoristiti svaku priliku koja nam se pruži'', sugerira Pavić, koji ističe da je najvažnije zaustaviti Vujasinovića. (Agencija VLM)

Nastavi čitati

Nastavi čitati