Ostali sportovi
SPORTOVI
Ostali sportovi
Očekuje se -10

Zanoški: Zabijao sam u Ledenoj i Areni, vrijeme je za Šalatu

Mitsko zagrebačko klizalište na Šalati, mjesto gdje je prije 50. godina osnovan zagrebački KHL Medveščak, spremno je za još jedan ledeni spektakl na kojem će zagrebački Medvjedi ovog vikenda pod zvijezdama odigrati dvije utakmice u sklopu događaja Nescafé Šalata Winter Classic 2012.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Vrhunac je to sezone u kojoj zagrebački KHL Medveščak slavi 50. godišnjicu svoga postojanja, ali i odlična prilika za sve navijače zagrebačkih Medvjeda da se vrate u prošlost i dožive jedno nezaboravno iskustvo gledanja hokejskih utakmica na otvorenom, pod zvijezdama.

Do ledenog spektakla na Šalati ostalo je nešto manje više od 24 sata, a momčad zagrebačkih Medvjeda danas će odraditi svoj prvi trening na klizalištu koje je starijim generacijama ostalo u lijepom sjećanju i na kojem je KHL Medveščak Zagreb ispisao bogate stranice svoje sportske povijesti.

“Nakon Doma sportova i Arene došao je red da za svoj omiljeni klub igram i na njegovom najdražem klizalištu. Bio sam jučer poslijepodne na Šalati i klizao nekoliko krugova, led je jako dobar, a otvoreno klizalište poseban doživljaj u dosadašnjem dijelu moje karijere. Vjerujem da će nam gledatelji i ovdje biti podrška i da ću u svom gradu doživjeti vrhunac svoje karijere igrajući na ovom klizalištu na kojem sam klizao kao klinac! Zabijao sam golove u Domu sportova, u Areni, neka Šalata bude šećer na kraju i neka u ove dvije utakmice pokažemo da smo momčad spremna za najviše domete”, rekao je napadač KHL Medveščak Zagreb, Tom Zanoški.

Nastavi čitati

Nastavi čitati