Ostali sportovi
SPORTOVI
Ostali sportovi
iskusan igrač

Kubanski rukometaš novo pojačanje PPD Zagreba: Ima 36 godina

Yoel Cuni Morales profesionalnu karijeru započeo je još u sezoni 2004./2005. u kubanskoj Havani.

Yoel Cuni Morales na SP u Hrvatskoj (Foto: Davor Plukavec/Pixsell)

Rukometni klub PPD Zagreb doveo je novo pojačanje za sljedeću sezonu. Riječ je o 36-godišnjem desnom vanjskom s kubanskom putovnicom – Yoelu Cuniju Moralesu. Morales u redove Zagrebaša stiže iz skopskog Vardara 1961, a ugovor je potpisao na dvije sezone.

Yoel Cuni Morales profesionalnu karijeru započeo je još u sezoni 2004./2005. u kubanskoj Havani, a nakon osam sezona odlučio je krenuti put Europe. Prva je stanica Portugal, i to redom Artistica de Avanca, Madeira i onda četiri sezone u Portu.

Nakon toga provodi dvije sezone u francuskom Ivryu te jednu sezonu u Dunkerqueu, poslije čega stiže u makedonsku prijestolnicu i za Vardar 1961 nastupa posljednje dvije sezone.

''Dolazim u klub koji je već dugi niz godina prisutan na najvećoj rukometnoj pozornici – u EHF Ligi prvaka. Moj je cilj, naravno, davati sve od sebe na svakom treningu i u svakoj utakmici, te na taj način pomoći klubu da ostvari svoje ciljeve. Veseli me i što ću ponovno dijeliti svlačionicu sa bivšim suigračem Timurom Dibirovim, koji je sjajan primjer vrhunskog profesionalca i osobe koja je uvijek spremna pomoći!'' zaključio je Yoel Cuni Morales.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider