Ostali sportovi
SPORTOVI
Ostali sportovi
odmah se primirili

VIDEO Švedski navijači vrijeđali rukometaše Nexea, a onda im je na tribinu upao igrač hrvatskog kluba

Igrači hrvatskog kluba pokušali su ih ignorirati, ali Fahrudin Melić nije mogao izdržati, pa im je odlučio upasti na tribinu.

Fahrudin Melić (Foto: X/Screenshot)

Rukometaši našičkog Nexea poraženi su na gostovanju kod švedskog Saevehofa s 34:28 (17:15), čime je hrvatski doprvak glavnu rundu natjecanja u Europskoj ligi završio na trećem mjestu i razigravat će protiv njemačkog Rhein-Neckar Loewena za plasman u četvrtfinale.

Luka Moslavac s pet je pogodaka predvodio strijelce Nexea, a po četiri gola postigli su Manuel Štrlek i Fahrudin Melić. Dominik Kuzmanović imao je sedam obrana, a Mihailo Radovanović četiri.

Našičani su naišli i na neugodnosti u Švedskoj. Tamošnji navijači na internetu su naučili hrvatske psovke te su vrijeđali igrače i njihove obitelji.

Igrači hrvatskog kluba pokušali su ih ignorirati, ali Fahrudin Melić nije mogao izdržati, pa im je odlučio upasti na tribinu.

Nakon njegove reakcije sve se primirilo.

''Koliko sam shvatio, naši su navijači naučili neke neprikladne riječi koje su koristili ne shvaćajući njihovo značenje. To je, naravno, nepotrebno, ali nepotrebno burna bila je i Melićeva reakcija. Čudno je da se toliko uznemirio. Vjerujem da je čuo i gore uvrede na Balkanu'', rekao je Stefan Albrechtson, direktor švedskog kluba.
 

 

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider