Ostali sportovi
SPORTOVI
Ostali sportovi
''PREVARIO'' RUKOMET

VIDEO Ovaj čovjek izveo je nešto što u rukometu smatraju praktički nemogućim

Španjolski rukometaš Mario Dorado oduševio je svijet svojim pogotkom u posljednjem ligaškom susretu.

Pogodak Marija Dorada (Foto: screenshot)

Vrlo zanimljiv rukometni pogodak postignut je na susretu španjolske Lige Asobal između Cangasa i Sinfina.

Riječ je o pogotku postignutom nakon što je već isteklo vrijeme prvog dijela, preostao je samo pokušati pogoditi gol s linije devet metara, s cijelom obranom ispred sebe.

Mnogi kod ovakvih udaraca samo ostave loptu

To su oni poznati deveterci, koje mnogi i ne odluče šutirati, dok neki to naprave više reda radi, ako slučajno uhvate vratara na krivoj nozi.

No, možda vam je za tako nešto zapravo potrebno samo malo mašte, a nje očito dovoljno ima 24-godišnji član domaće momčadi, Mario Dorado.

Pri rezultatu 15:16, on se prihvatio lopte na devetercu, a onda i postigao pogodak. I to nije napravio onako kako većina igrača pokušaja, prema šumi ruku obrambenih igrača. Odabrao je šut kroz noge igraču, s putanjom gdje se lopta od parketa odbija prema golu.

I Dorado je u tome uspio, zabivši loptu pod gredu gola Sinfina. 

Nažalost po Dorada, taj pogodak nije pomogao završnom rezultatu, s obzirom na to da je u ovom derbiju začelja Sinfin slavio rezultatom 31:32, a zanimljivo je kako je Dorado imao priliku s devet metara donijeti i izjednačenje na kraju. Ipak, dodatnu senzaciju, koja bi itekako bila povijesna da je u tome uspio, nije napravio.

Pogodak s kraja prvog dijela pogledajte OVDJE

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider