Ostali sportovi
SPORTOVI
Ostali sportovi

VIDEO: Karte za Medveščak planule za sat vremena!

Koliko je hokej popularan u Zagrebu svjedoče i današnji redovi za karte…

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Slagali se s time Zdravko Mamić i Zoran Gobac ili ne, hokej na ledu ove je jeseni i zime apsolutni broj 1 u gradu. Točnije, Medveščak je najpopularniji klub u Zagrebu sudeći po posjeti na domaćim utakmicama. Ledena dvorana ove je sezone bila rasprodana preko dvadeset puta (kapacitet je šest tisuća ), a Medveščak je ove sezone gledalo više navijača nego - Dinamo.

Sa službama osiguranja, organizacijskim timom i vodstvom Šalate pokušavamo pronaći način da organiziramo prodaju još jednom manjeg broja ulaznica

Danas je pak za dvije utakmice Medvjeda na otvorenom prodano ukupno 6 tisuća karata za svega sat vremena. Šalata će 29. i 31. ovog mjeseca ugostiti naše izdanje 'Winter Classica', kako se u NHL-u nazivaju tradicionalni dvoboji na otvorenim stadionima usred zime. Red za karte danas je bio dugačak oko 50 metara, a planule su i karte koje je bilo moguće kupiti na internetu. Ljudi u Medvščaku su oduševljeni, kao da i oni stalno čekaju da popularnost padne, no ona se samo povećava.

'Šalata Winter Classic je spoj slučajnosti i tradicije. Zbog ATP turnira morali smo prebaciti naše dvije utakmice s Linzom i Vienna Capitalsima izvan Ledene dvorane. Odlučili smo se za stadion koji je bio dom Medvjeda još prije 40 godina', rekao je Ranko Vučinić, glasnogovornik Medveščaka.

'Iznimno nam je drago da su hokejaške utakmice na Šalati rasprodane u samo sat vremena! Iako smo očekivali veliki interes, ovo nas je uistinu pozitivno iznenadilo! Istovremeno nam je žao onih koji na žalost nisu uspjeli kupiti svoju ulaznicu iako su čekali u redovima! - izjavio je predsjednik KHL Medveščak Damir Gojanović i dodao:

'Zagrepčani i njihovi gosti još su jednom pokazali kako se hokej definitivno vratio u naš grad. Sa službama osiguranja, organizacijskim timom i vodstvom Šalate pokušavamo pronaći način da organiziramo prodaju još jednom manjeg broja ulaznica za publiku, jer publika je naš šesti igrač i želimo pomoći koliko možemo!'

Te dvije utakmice trebale su se odigrati u Areni. U Medveščaku kažu kako bi i Arena sigurno bila rasprodana, no karte bi tada bilo puno skuplje. Pametna politika jeftinijih karata omogućila je veliku podršku Medvjedima tijekom cijele sezone, a na ovaj klub mogli bi se ugledati mnogi drugi iz Hrvatske.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o

Nastavi čitati
divider