Ostali sportovi
SPORTOVI
Ostali sportovi
sretno našima!

VIDEO Braća Sinković idu po povijest u Zagrebu: Love 50. medalju u karijeri

Hrvatski veslači i veslačice u Zagrebu love nove medalje na Svjetskom kupu.

Zagrebački Jarun od petka do nedjelje bit će domaćin prve ovogodišnje regate Svjetskog kupa u veslanju, na kojoj se očekuje nastup više od 200 veslača iz 29 zemalja, među kojima će biti sedmero najboljih hrvatskih predstavnika.

Ulaznice za gledatelje su besplatne, a Zagrepčani mogu uživo vidjeti i dio povijesti. Naime, braća Sinković love 50. medalju u svojim životima.

Uoči velikog spektakla slavna braća gostovala su u Dnevniku Nove TV kod Ivana Forjana.

Lovro Majer Francuzi tvrde: Lovro Majer dogovara transfer karijere, ide u Englesku za 40 milijuna? divider

''Nismo pospani, sve se da izdržati, tijelo se navikne, a to je jedan poseban doživljaj s djecom. Oni će doći u nedjelju, pa se nadam da ćemo zajedno proslaviti tu 50. medalju'', rekao je Valent Sinković, a Martin je dodao:

''Stvarno impresivno zvuči, ali ja nekako razmišljam o idućoj utrci i to mi je fokus, ovo ostavim nekako iza sebe, a pokušam napraviti najbolje u idućoj utrci. Nadam se da ćemo u nedjelju to osvojiti, a onda je za tri tjedna Europsko, nemamo onda previše vremena za slavlje.''

Što su još braća rekla, pogledajte u prilogu.

Hrvatske snage predvodit će olimpijski, svjetski i europski pobjednici, braća Martin i Valent Sinković u dvojcu na pariće, a uz njih će veslati i Damir Martin u samcu, sestre Ivana i Josipa Jurković te braća Anton i Patrik Lončarić u dvojcu bez kormilara.

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider