Ostali sportovi
SPORTOVI
Ostali sportovi
ne srami se ničeg

Prelijepa Ruskinja, koja je prozivala i Putina, provocirala novinara da joj zaviri u donje rublje

Veronika Stepanova osvojila je zlatnu medalju na Zimskim olimpijskim igrama.

Zlatnu medalju na Zimskim olimpijskim igrama u skijaškom trčanju 4 x 5 km za žene osvojile su ovog vikenda Ruskinje. No ni ta utrka nije prošla bez optužbi na račun ruskih sportaša.

Podsjetimo, trenutno je najveći skandal u Pekingu vezan za 15-godišnju klizačku senzaciju Kamilu Valijevu, no ovaj put nije riječ o dopingu.

Rusi imaju još jednu senzaciju, a ona se zove Veronika Stepanova. Ova 21-godišnja Ruskinja postala je jedna od najmlađih nordijskih skijašica koje su se okitile zlatom na olimpijskim igrama. No i ona se našla na meti optužbi za korištenje nedopuštenih sredstava.

Stepanova na meti optužbi

U švedskim je medijima optužena kako je na skije stavila ilegalni vosak C8. Spomenuti vosak za skije zabranjen je na svim natjecanjima FIS-a prošlog srpnja.

''Komentator švedskog Expressena je razvio njuh na daljinu. Njuši vosak C8 na mojim skijama, kao i onim njemačkih skijašica, a nije uopće ovdje. Imam prijedlog, Tomas, zašto ne tražiš da mi pregledaš donje rublje da nemam možda motor ispod. Bolje će se prodavati naslovi, zar ne?'' napisala je mlada Ruskinja.

Poruka je bila upućena švedskom novinaru Tomasu Petterssonu koji prati ZOI, a aluzija na motor je vezana za knjigu za djecu ''Karlsson na krovu'' autorice Astrid Lindgren u kojoj glavni lik ima propeler pomoću kojeg može letjeti.

Šalila se i s Putinom

Stepanova je poznata po tome što se ne srami reći što misli putem svojeg profila na Instagramu. Nedavno je napala New York Times zbog predstavljanja skijašica kao žena s velikim ramenima i jakim bedrima, a našalila se i na račun ruskog predsjednika Vladimira Putina, kojeg je pozvala da gleda njezinu utrku te zaključila kako je ''uvrijeđena'' što više voli hokej i klizanje.

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider