Ostali sportovi
SPORTOVI
Ostali sportovi
Fantastična obrana

Splitski Jadran srušio Barcelonu i napravio novi veliki korak prema plasmanu u Ligu prvaka!

U nedjelju će Jadran odigrati još rezultatski nebitan dvoboj protiv rumunjske Oradee.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Vaterpolisti splitskog Jadrana osigurali su prolazak u posljednji, treći krug kvalifikacija za plasman u natjecanje po skupinama Lige prvaka već nakon drugog kola turnira skupine F drugog kruga koji se igra u Splitu.

Jadran je u drugom kolu u bazenu na Poljudu svladao Barcelonu sa 8:4 (1:0, 1:1, 4:3, 2:0) te tako osigurao jedno od prva dva mjesta koja vode dalje.

Dvostruki strijelac za splitski sastav bio je Antonio Dužević, dok su po jedan pogodak dodali Burić, Marinić Kragić, Bukić, Harkov, Delić i Šetka.

U nedjelju će Jadran odigrati još rezultatski nebitan dvoboj protiv rumunjske Oradee.

Mladost ostala u igri za treći krug

Vaterpolisti zagrebačke Mladosti zadržali su izglede za prolazak u posljednji, treći krug kvalifikacija za nastup u Ligi prvaka, oni su u susretu 2. kola skupine D turnira drugog kruga koji se igra u Zagrebu svladali Montpellier sa 10:7 (3:3, 2:1, 5:2, 0:1).

Dario Rakovac postigao je tri gola za Mladost, po dva su dodali Ivan Vrbnjak i Luka Bajić, dok su se jednom u strijelce upisali Matias Biljaka, Marin Dašić i Tin Fabris.

U drugom susretu drugog kola Crvena zvezda je svladala Apollon sa 14:8 (5:1, 2:4, 5:2, 2:1).

Kako je Mladost u petak u prvom kolu izgubila od Apollona, trenutačno zagrebački sastav ima tri boda, kao i grčki predstavnik, dok je na vrhu Crvena zvezda sa šest bodova, a Montpellier je posljednji bez bodova.

Posljednjeg dana, u nedjelju igrat će Apollon i Montpellier od 11:00 te Mladost i Crvena zvezda od 12:45.

Mladost će za jedno od prva dva mjesta u skupinikoja vode dalje morati svladati Crvenu zvezdu, a ukoliko Montpellier svlada Apollon mogao bi joj dovoljan biti i bod iz dvoboja protiv srpskog predstavnika.
 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider