Ostali sportovi
SPORTOVI
Ostali sportovi
Svjedoci stajali i gledali

Pojavio se uznemirujući video napada na nesretnog Denisa Tota, dan kasnije je umro

Denis Tot je preminuo nakon što je u noći sa srijede na četvrtak 7. travnja pretučen pred jednim noćnim klubom u Skoplju.

Premlaćivanje Denisa Tota (Foto: Screenshot)

Makedonski mediji objavili su snimku sigurnosnih kamera na kojoj se vidi premlaćivanje Denisa Tota, hrvatskog rukometaša koji je preminuo u petak, 8. travnja, u bolnici u Skoplju.

Tot je u noći sa srijede na četvrtak, 7. travnja, u jutarnjim satima primljen u bolnicu u Skoplju, a premda su prve informacije koje su stizale iz Sjeverne Makedonije govorile da nije imao vidljivih ozljeda, odnosno da nije bila riječ ni o kakvoj tučnjavi, kasnija saznanja sjevernomakedonskih novinara to su demantirala.

Denis je napadnut i pretučen ispred jednog noćnog kluba u Skoplju, za što sada postoji i videodokaz, piše Republika.mk.

Dobio udarac u glavu, pao na beton i ostao ležati

Na snimci nadzornih kamera vidi se da je Denis dobio udarac šakom u glavu od jednog od počinitelja, nakon toga je pao na beton i ostao nepomično ležati. Uslijedilo je iživljavanje, dobio je nekoliko udaraca nogom u glavu dok je bespomoćno ležao na betonu. Najagresivnija je bila jedna djevojka, koju su jedva obuzdali, i to nakon što je nekoliko puta već nasrnula na našeg rukometaša.

Poslije otprilike pola minute napadači su, valjda, shvatili što se dogodilo, pa je čak i onaj koji je prvim udarcem srušio Tota na pod došao do njega kako bi mu pokušao pomoći.

Priča je, nažalost, imala stravičan epilog. Pozvana je hitna pomoć, koja je Tota odvela u bolnicu, gdje su se liječnici više od 24 sata borili za njegov život, ali nisu uspjeli. U petak oko podne stigla je vijest da je Denis preminuo.

Ovog utorka, 12. travnja, bit će pokopan na gradskom groblju u rodnom Đakovu.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider