Ostali sportovi
SPORTOVI
Ostali sportovi
9zarez99 2019

Utrka s popustom se vraća

Krenula je sezona godišnjih odmora. Svi oni aktivni sportaši i rekreativci sada će pokazati što su radili proteklih mjeseci u teretanama i na atletskim stazama. Slijedi nekoliko tjedana izležavanja, sunčanja i uživanja u raznim morskim, ali i kopnenim turističkim destinacijama.

9zarez99 2019

Pa, ako ubrzamo vrijeme za nekoliko tjedana, dolazimo na početak mjeseca rujna. Lagano ste se već vratili s godišnjih odmora na svoje poslove i ulazite u predjesensku monotoniju. Kako bi održali motivaciju na zadovoljavajućem nivou, baš tada, nakon godišnjih odmora i kao uvertira u jesen, sprema se nova utrka s popustom - ''9zarez99 2019''.

Lokacija utrke ostaje ista kao i prethodnih godina, jezero Orešje u nedalekoj blizini Svete Nedelje. Utrka će se održati u nedjelju, 8.9.2019. sa startom u 10:00 sati. Vas, dragi trkači, čekaju dvije discipline. Jedna od njih je skoro pa klasična desetka, ali ipak nije – utrka na 9,99 km, već dobro poznata kao „Desetka s popustom“, dok je druga osmišljena pod sloganom „Pakleno dobra utrka“ te iznosi izazovnih 6,66 km. Svaki od trkača koji završi utrku dobiva jedinstvenu finišersku medalju, dok se vizuali majica razlikuju, ovisno koju ste utrku odabrali.

Zato, ostaje vam ništa drugo nego prijaviti se za jednu od utrka, dobro kalibrirati svoje Garmine te prihvatiti izazov i paziti na svaki istrčani metar, ne bi li vaši satovi pokazali točno 9,99 ili 6,66 kilometara.

Nakon utrke, za one najbrže slijede nagrade, a za sve ostale organizator će se pobrinuti da kući ne odu praznog želuca. I da, kažu da je dobra zabava zagarantirana.

Organizator cijele ove ideje je Udruga 3D za lokalni razvoj s područja Svete Nedelje. Tehničku izvedbu odrađuje Atletski klub Sljeme, a tvrtke Decathlon, Montelektro, Konfeks, Hartmann i Hahn automatika sponzori su utrke.

Svoje prijave za utrku i sve informacije možete vidjeti na linku, dok ostale obavijesti i objave možete pratiti na Facebook eventu utrke.
 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider