Ostali sportovi
SPORTOVI
Ostali sportovi
Split domaćin

Uspješno završen UniSport Finals 2021: Poznate najbolje studentice i studenti sportaši

Grad Split uspješno je ugostio preko 850 studentica i studenata sportaša iz cijele Hrvatske,

UniSport Finals (Foto: UniSport HR/GOL.hr)

Fantastičnim finalima 3x3 košarke u predivnom ambijentu novouređenog terena studentskog doma ”Bruno Bušić“ u Spinutu, spušten je zastor na ovogodišnju sveučilišnu sportsku završnicu – UniSport Finals. Grad Split uspješno je ugostio preko 850 studentica i studenata sportaša iz cijele Hrvatske, s ukupno 14 visokoškolskih institucija. Nakon dva uzbudljiva dana sportskih nadmetanja, dobili smo sveučilišne prvakinje i prvake u devet sportova: futsalu, rukometu, košarci, 3x3 košarci, odbojci, odbojci na pijesku, badmintonu, stolnom tenisu i tenisu.

Organizacija ovog jedinstvenog i hvalevrijednog događaja opravdala je sva očekivanja, uz poštivanje svih epidemioloških mjera te brigu za zdravlje svih sudionika. Nasmiješena lica, medalje oko vrata, neopisive emocije i nezaboravne uspomene, najbolji su pokazatelj uspješnosti ovog događaja. Velikom finalu 3x3, nazočili su priznati gosti: gradonačelnik Splita Ivica Puljak, zatim predstavnici splitskog Sveučilišta, a ispred organizacije Hrvatskog akademskog sportskog saveza, sportski direktor Nikola Vincetić je zadovoljno istaknuo:

“Sretni smo, ali ujedno i tužni jer je došao kraj ovogodišnjih Finalsa koji su u Splitu okupili 850 studentica i studenata iz cijele Hrvatske. Ovdje je stvarno vladalo jedno veliko zajedništvo, što na sportskim terenima, što van sportskih terena, unatoč izazovnim vremenima. Želio bih se zahvaliti svim studenticama i studentima sportašima, Organizacijskom odboru, splitskom Sveučilišnom sportskom savezu, Gradu Splitu, volonterima i svima koji su pomogli u organizaciji ovog posebnog sportskog događaja u ovoj akademskoj godini.“

Svi rezultati i informacije dostupni su na web stranici UniSport HR. I da zaključimo, vjerujemo da će svi sudionici samo s najljepšim uspomenama pamtiti ovu UniSport Finals završnicu u gradu pod Marjanom.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider