Ostali sportovi
SPORTOVI
Ostali sportovi
ČETVERO POGINULIH

Uznemirujući video: U stravičnoj prometnoj nesreći u Turskoj poginula mlada odbojkašica

Ubrzo nakon nesreće turski mediji doznali su da je poginula Naz Terzi, talentirana odbojkašica, te članovi njezine obitelji.

Prometna nesreća u Turskoj (Foto: Twitter/Screenshot)

Na autoputu Istanbul - Bursa - Izmir u Turskoj dogodila se strašna tragedija u kojoj je poginula 15-godišnja turska odbojkašica Naz Terzi.

Prometna nesreća dogodila se zbog neprilagođene brzine i skliskog kolnika. U užasnom sudaru ukupno su četiri osobe izgubile život, a još sedam ih je teško ozlijeđeno.

Na uznemirujućoj snimci mogu se vidjeti dva automobila koja su parkirana na traci za zaustavljanje, a iza njih se može vidjeti automobil koji proklizuje i zabije se u njih.

Na mjestu strašne tragedije brzo su pristigli timovi hitne pomoći, no poginulima nije bilo spasa. Ozlijeđeni su brzo prevezeni u bolnicu, gdje im se pružila prva pomoć

Ubrzo nakon nesreće turski mediji doznali su da je poginula Naz Terzi, talentirana odbojkašica, te članovi njezine obitelji.

"S dubokom tugom primili smo vijest da je odbojkašica Set Voleybol Kucuka Naz Terzi poginula u prometnoj nesreći zajedno sa svojom obitelji", objavio je Odbojkaški savez Turske.

Video nesreće možete pogledati OVDJE. Upozoravamo sve da se radi o snimci uznemirujućeg sadržaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider