Ostali sportovi
SPORTOVI
Ostali sportovi
700 natjecatelja

U dvorani Sutinska vrela 15. adidas Maksimir kup

Petnaest godina za redom Taekwondo klub Maksimir organizira međunarodni taekwondo turnir pod nazivom ''adidas Maksimir kup'', na kojem nastupi preko 700 natjecatelja iz više od 60 hrvatskih klubova, kao i klubova iz Mađarske, Slovenije, Italije…

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Prepuno gledalište ( oko 2000 gledatelja), garancija su nastavljanja sportske natjecateljske tradicije, a sada već tradicionalno organizirano je i natjecanje za osobe sa posebnim potrebama.

Taekwondo klub Maksimir osnovan je 1978. godine pod imenom taekwondo klub Sava i do danas je ostvario niz značajnih domaćih i međunarodnih uspjeha. Posebno je poznat po uspjesima ostvarenim u taekwondo tehnici ( 15 puta prvaci RH – na 15 do sada održanih prvenstava), dok je svakako i povijesni uspjeh nastup našeg člana na Olimpijskim igrama u Seulu 1988. godine u sastavu tročlane reprezentacije tadašnje države.

Godišnje klub nastupi na preko 30 domaćih i međunarodnih natjecanja i raznih sportskih aktivnosti, kao što su razne demonstracije i nastupi na raznim proslavama i sličnim događajima.

Danas taekwondo klub Maksimir okuplja preko dvije stotine mladih i onih koji se mladima osjećaju koristeći četiri školske dvorane, dvije prostorije lokalne zajednice i dvije dvorane u najmu,a program vodi devet stručno osposobljenih trenera.

Glavni trener je Viši sportski trener Taekwondoa - Tihomir Horvath 7. Dan, koji je ujedno i dugogodišnji trener i izbornik tehničke taekwondo reprezentacije RH, a od ove je godine izabran za trenera parapoomsae reprezentacije RH.

Mjesto i vrijeme održavanja : dvorana „Sutinska vrela“ – Podsused, 09.12.2017. početak (09,30)
 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider