Ostali sportovi
SPORTOVI
Ostali sportovi
počivala u miru

Tuga i šok u Vinkovcima: Preminula talentirana 18-godišnja karatašica

Iz Vinkovaca su došle tužne vijesti o smrti 18-godišnje uspješne karatašice Nike Brkić.

Nika Brkić (Foto: Karate akademija Osijek)

Riječi teško mogu izraziti bol koju osjećamo zbog gubitka naše voljene Nike Brkić, poručili su iz Hrvatskog karate saveza poslije smrti 18-godišnje sportašice Nike Brkić.

Nika je krajem ljeta osvojila jaki turnir Darfest u Daruvaru, a najveći uspjeh u karijeri ostvarila je 2018. godine, kad je postala prvakinja Hrvatske u svom uzrastu.

Kao djevojčica je trenirala u KK Vinkovci, a kasnije je prešla u Ivankovo. Posljednjih godina bila je član Karate akademije Osijek.

Bila je jedna od najtalentiranijih juniorki, s reprezentativnim potencijalom, ali, nažalost, njezin se život prerano ugasio.

"Riječi teško mogu izraziti bol koju osjećamo zbog gubitka naše voljene Nike Brkić. Nika je bila ne samo vrhunska karatašica već i osoba koja je širila pozitivnu energiju oko sebe. Sjećat ćemo je po njezinoj predanosti sportu i velikom srcu. Neka njezina duša pronađe mir, a njezina obitelj i prijatelji nađu snagu u zajedništvu. Naše su misli s vama u ovo teško vrijeme gubitka", službeno su napisali iz karate saveza.

''Danas nas je napustila naša draga i voljena NIKA BRKIĆ. U ovim tužnim trenucima suosjećamo s vama.
NIKU BRKIĆ ćemo pamtiti zauvijek, jer naš život nikada ne bi bio isti da nije bilo njene dobrote, ljubavi i povjerenja. Naše misli i naša srca su uz Niku.
Iskrena sućut obitelji!'', stoji u objavi Karate Akademije Osijek.

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider