Ostali sportovi
SPORTOVI
breaking news !: Grbin oštro po Ustavnom sudu: "Šeparović misli da vlast pripada njemu. Popišali su se na sve nas"
Ostali sportovi
Posebna zahvala publici

Tucak: Radili smo sve suprotno od onog što smo trebali, ali izvukli smo ovo na srce i karakter

Izbornik Ivica Tucak prokomentirao je remi vrijedan prolaza u četvrtfinale Europskog vaterpolskog prvenstva.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Izborniku Ivici Tucku pao je kamen sa srca poslije remija Hrvatske i Grčke u trećem kolu Europskog vaterpolskog prvenstva u Splitu.

"Ovaj prvi cilj je napravljen, a vjerujem da imamo i snagu i kvalitetu da napravimo korak dalje, to je sigurno", izjavio je šef stručnog stožera Barakuda.

"Izuzetno teška utakmica. I oni i mi smo bili bez napadačkih rješenja, iako su oni postigli ta dva rana laka gola. Radili smo sve suprotno od onog što smo se dogovorili. Znate, kad imate jednog takvog centra kao što je Josip Vrlić, onda mu morate širiti prostor, a mi smo radili upravo suprotno od toga, zbijali smo se unutra, valjda tražeći nekakva rješenja, izmišljali... To je ono što nije bilo dobro, ali eto, izvukli smo na srce, na karakter, na mišiće, protiv jedne sjajne Grčke koja je kao i mi stavila sve na ovu utakmicu", secirao je utakmicu Tucak.

Hrvatska će u četvrtfinalu u utorak igrati protiv pobjednika utakmice Gruzija - Nizozemska (taj sraz će se igrati u nedjelju).

Mogu li Barakude do medalje?

Ukupno glasova:

"U subotu ujutro će igrači imati samo isplivavanje i masažu, ali za nas u stožeru već poslije ručka kreće priprema i Nizozemske i Gruzije. Ja smatram da su Nizozemci bolji, ali nemojte Gruziju otpisivati, imaju dosta dobrih igrača s ovih naših prostora."

Na koncu je Tucak uputio još jednu posebnu zahvalu publici u Spaladium Areni.

"Ja sam fasciniran, ne toliko sa brojem ljudi, nego s jednim takvim gospodskim navijanjem, bez iti jednog ružnog povika, bez vrijeđanja suparničke ekipe, bodreći svoju ekipu, svoju državu, gurajući nas naprijed. Užitak je imati ovu publiku iza svojih leđa, hvala im od srca", poručio je hrvatski izbornik.

Tablice omogućuje {linkToSofascore}

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider