Ostali sportovi
SPORTOVI
Ostali sportovi
"Srediti glave"

Tucak priznao: "Španjolska je bila bolja, ali čeka nas velika utakmica. Igramo za medalju!"

Izbornik hrvatske vaterpolske reprezentacija Ivica Tucak najavio je utakmicu s Grčkom za brončanu medalju na Svjetskom prvenstvu u Mađarskoj…

Nakon što je sinoć teško poražena od reprezentacije Španjolske, hrvatska vaterpolska reprezentacija okrenula se pripremama za sutrašnju utakmicu za treće mjesto, u kojoj je čeka Grčka.

U Budimpešti je reporter Dnevnika Nove TV Stipe Antonijević, koji je izvijestio kakva je atmosfera u momčadi i jesu li Barakude uspjele zaboraviti jučerašnji uvjerljiv poraz od Španjolske.

O tome je porazgovarao s izbornikom Ivicom Tuckom.

„Kada se izgubi, ne možemo reći da samo u najboljem stanju, a mislim da smo O.K. Moramo biti iskreni i reći da je Španjolska bila bolja od nas. To je strašno moćna reprezentacija, plus neke sitnice koje su se dogodile kada se lomila utakmica. Sigurno da taj rezultat nije pravo mjerilo svega što se događalo, ali, kaže, Španjolska je bila bolja i valja joj čestitati. A mi se moramo spremiti, nemamo puno vremena, čeka nas najvažnija utakmica na prvenstvu. Očekuje nas velika utakmica, to je ipak utakmica za medalju na SP-u. Znamo da nas čeka težak zadatak i valja glave srediti“, kazao je izbornik Tucak.

Ostatak intervjua pogledajte u videoprilogu.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider