Ostali sportovi
SPORTOVI
Ostali sportovi
"Idemo po broncu"

Tucak i dalje ogorčen na suce: "To je bilo ispod razine velikog derbija"

Izbornik hrvatske vaterpolske reprezentacija Ivica Tucak ostaje pri mišljenju da su suci u polufinalu Europskog prvenstva loše sudili...

Ivica Tucak (Foto: GOL.hr) (Foto: GOL.hr)

Vaterpolska reprezentacija Hrvatske izgubila je u polufinalu Europskog prvenstva od Srbije 9:7 i igrat će za treće mjesto protiv Italije. Hrvatski izbornik Ivica Tucak imao je prilično žučne primjedbe na suđenje.

„Ako me je netko krivo razumio, želim čestitati igračima i stručnom stožeru reprezentacije Srbije na zasluženoj pobjedi, i na onome što su pokazali u bazenu, točno za gol i dva više od nas“, kazao je hrvatski izbornik Ivica Tucak za Dnevnik Nove TV nakon prespavane noći.

„Međutim, nisam promijenio mišljenje nakon pregledane snimke, dapače, još više sam uvjerenja da je suđenje bilo ispod razine jedne tako vrhunske utakmice, u kojoj su igrale dvije najbolje momčadi na svijetu, i tog sam uvjerenja i sada.“

Hrvatska reprezentacija danas je odradila lakši trening, sutra je čeka ogled za treće mjesto s Italijom.

„Pokušavamo vratiti igrače, i mentalno i fizički, potrošeni su. Čeka nas vrlo teška utakmica, borba za broncu. Rekao sam igračima, koliko god nam je svima teško pao ovaj poraz, moramo izvući neke dobre stvari iz te utakmice, a to je da smo se borili, pokušavali, čupali svim snagama. Nažalost, nismo uspjeli, nismo uspjeli uhvatiti priključak. OK, nekad moraš priznati da je protivnik bio bolji, a na ovo drugo se više neću vraćati. Čeka nas utakmica za broncu protiv vrlo jake Italije. Medalja na svakom natjecanju ima svoju težinu, u ovom slučaju bronca bi zaista imala zlatan sjaj“, kazao je, među ostalim, izbornik Turcak.

Cijeli razgovor pogledajte u priloženom videu.

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider