Ostali sportovi
SPORTOVI
Ostali sportovi
Ne poboljšava se

Trener Snježane Pejčić u teškom stanju: Supruga i kćer stižu u posjet u bolnicu

Obitelj Čusto u nedjelju stiže u japansku metropolu.

Snježana Pejčić (Foto: Igor Kralj/PIXSELL) (Foto: Igor Kralj/PIXSELL)

Hrvatski olimpijski odbor (HOO) izdao je u subotu priopćenje za javnost o zdravstvenom stanju trenera streljaštva Sene Čuste, koje je i dalje nepromijenjeno, odnosno iznimno teško.

"Liječnička služba HOO-a u subotu 31. srpnja vratila se iz posjeta treneru Seni Čusti koji je uslijed zdravstvenih problema više od tjedan dana smješten u tokijskoj bolnici. Nakon konzultacija s japanskim kolegama, liječnici našeg olimpijskog izaslanstva dr. Jemendžić i dr. Borić izvijestili su da je njegovo stanje i dalje nepromijenjeno, odnosno iznimno teško. Hrvatski olimpijski odbor osigurao je supruzi i kćeri Sene Čuste povratne zrakoplovne karte za dolazak u Tokio, kao i olimpijske akreditacije, a osiguran im je i boravak u Tokiju bez nužne 14-dnevne karantene."

"Članovi obitelji Čusto sutradan će posjetiti muža i oca u tokijskoj bolnici Showa University Toyosu, te od tamošnjih liječnika dobiti izravan uvid u njegovo zdravstveno stanje. Nakon toga otputovat će za Hrvatsku", priopćio je HOO.

Seni Čusti je pozlilo u autobusu 22. srpnja prilikom povratka s treninga hrvatskih strijelaca te je otpremljen u tokijsku bolnicu Showa University Toyosu, gdje se i sada nalazi.

Bude li potrebno, skrb o zdravstvenom statusu Sene Čuste nakon Igara preuzet će Veleposlanstvo Republike Hrvatske u Japanu, dodaje HOO.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider