Ostali sportovi
SPORTOVI
Ostali sportovi
Gosti bez milosti

Treći uzastopni poraz Medveščaka

U susretu 42. kola regionalne EBEL lige u hokeju na ledu Medveščak je u Ledenoj dvorani Doma sportova izgubio vodećih Vienna Capitalsa 2-6 (1-3, 1-3, 0-0) upisavši treći uzastopni poraz.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

''Medvjedi'' su u petak minimalno izgubili od Vienna Capitalsa 1-2, u nedjelju od Znojma 3-4, a večeras ponovo od Capitalsa 2-6 ugrozivši tako plasman među šest najboljih momčadi nakon prvog dijela lige.

Do kraja regularnog dijela sezone Medveščak ima još dvije gostujuće utakmice, nakon čega se liga dijeli na dva dijela. U jednoj ligi će igrati prvih šest momčadi koje su time osigurale ulazak u doigravanje, dok će u drugoj ligi igrati preostalih šest sastava koji će se boriti za još dva mjesta koja vode u play-off.

Medveščak je još uvijek šesti s 58 bodova, samo jednim bodom više od Graz 99ersa na sedmom mjestu, te dva boda više od Dornbirna na osmoj poziciji.

U zadnja dva kola Medveščak gostuje kod Fehervara (26. siječnja) i Znojma (28. siječnja).

Premda je bečki sastav osigurao ''jedinicu'' nije imao milosti prema ''medvjedima''. Po tri gola u prve dvije trećine bila su dovoljna za uvjerljivu pobjedu. Strijelci za goste bili su Schneider (1:03), Hartl (7:17), Holzapfel (14:21, 31:00), Vause (28:35) i McKiernan (31:35), dok su strijelci za Medveščak bili Morley (17:01) i Noonan (39:13).

Rezultati by SofaScore
Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider