Ostali sportovi
SPORTOVI
Ostali sportovi
Još će igrati

Legendarni Tom Brady vratio se iz mirovine poslije samo 40 dana!

Moje vrijeme još je na terenu, a ne na tribinama. To će vrijeme doći, ali ne još sad, objavio je Tom Brady.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Mirovina legendarnog američkog vođe navale Toma Bradyja trajala je 40 dana.

Jedan od najvećih sportaša svih vremena odlučio se vratiti u Tampa Bay Buccaneerse za svoju 23. sezonu u NFL-u. Sedmerostruki pobjednik Super Bowla objavio je svoju odluku na društvenim mrežama uz riječi "nedovršen posao".

"U protekla dva mjeseca shvatio sam da je moje mjesto još na terenu, a ne na tribinama", objavio je Brady. "To će vrijeme doći, ali nije još sad. Volim svoje suigrače, volim svoju obitelj, oni ovo čine mogućim. Vraćam se u Tampu za svoju 23. sezonu."

Lani je s 44 godine bio među najboljima

Brady je prije dvije sezone šokirao ljubitelje američkog nogometa napustivši New England Patriotse poslije dva desetljeća i preselivši se u južne krajeve, konkretnije, u Tampa Bay, s kojim je odmah u prvoj sezoni osvojio svoj sedmi prsten osvajača Super Bowla.

Lani je 44-godišnji Brady predvodio NFL u jardama, polaganjima, uspješnim dodavanjima i pokušajima dodavanja. Njegovi Bucsi poraženi su u doigravanju od kasnijeg pobjednika LA Ramsa.

gol expired Jedan od najvećih sportaša svih vremena došao pogledati Ronaldov hat-trick, a društvene mreže poludjele: "Dva GOAT-a" divider

Subotu proveo s Cristianom Ronaldom

Objava je stigla dan poslije njegove posjete Old Traffordu, na kojem je pogledao još jednog legendarnog dugotrajnog sportaša – Cristiana Ronalda. Portugalac ga je u videu koji je obišao kuglu zemaljsku upitao "Tvoja karijera je gotova?", ali Brady mu nije jasno odgovorio.

Zato je taj odgovor stigao jutros na njegovim društvenim mrežama…

Generalni menadžer Buccaneersa objavio je u nedjelju uvečer da je klub sve znao i danima se pripremao za njegov povratak.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider