Ostali sportovi
SPORTOVI
Ostali sportovi
Veliki uspjeh

Tin Srbić otkrio što mu je najveći san: "Odradio sam najbolju vježbu u karijeri"

Hrvatski gimnastičar Tin Srbić osvojio je srebrnu medalju vježbom na preči na Europskom prvenstvu u poljskom Szczecinu.

Tin Srbić i Lucijan Krce (Photo: Sanjin Strukic/PIXSELL)

Osvajač srebrne europske medalje Tin Srbić vratio se danas poslijepodne u Zagreb.

Na Plesu su ga dočekale kolege, prijatelji i obitelj. Srbić je jučer osvojio srebrno odličje vježbom na preči, a za 22-godišnjeg najboljeg hrvatskog gimnastičara ovo je prva medalja s europskih prvenstava u karijeri. Podsjetimo, 2017. u Montrealu je osvojio naslov svjetskog prvaka.

Prije dva tjedna osvojili ste zlato u Dohi na Svjetskom kupu, a sada nastup u prvom europskom finalu i odmah srebrna medalja. Jeste li zadovoljni?

„Naravno. Mislim da mi prva velika finala leže. Tako je bilo na Svjetskom prvenstvu, a sada i na Europskom prvenstvu. Stvarno sam jako zadovoljan. Kada sam došao u dvoranu i vidio visoke ocijene, postavio sam si cilj da ne želim biti treći, a visoka je ocjena bila za treće mjesto. Drago mi je da sam se uspio smiriti i odraditi najbolju vježbu do sada.“

Što vam je glavni cilj ove sezone?

„Ući u finale Svjetskog prvenstva, jer bi to značilo da sam se 99 posto plasirao na Olimpijadu u Tokiju, a to mi je glavni cilj koji sam si zadao. San mi je otići na olimpijske igre“, zaključio je sjajni hrvatski gimnastičar.
 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider