Ostali sportovi
SPORTOVI
Ostali sportovi
Mladi i stari lav

Junaci hrvatske pobjede u transu: "Ne znam što reći, preponosan sam... Veliko srce, velika borba"

Tin Lučin i Mate Šunjić dali su veliki doprinos pobjedi Hrvatske protiv Srbije na rukometnom Euru.

Za igrača utakmice Hrvatska - Srbija proglašen je Luka Cindrić, ali pravo otkriće bili su Kauboji koji nemaju tako dug i upečatljiv staž u reprezentaciji poput Cindrića.

Pet je pogodaka postigao sjajni 22-godišnji Riječanin Tin Lučin.

"Ne znam što reći, presretan sam i preponosan na dečke, na stručni stožer, na sve ove ljude koji su došli i podržali nas. Bez riječi sam…Luki svaka čast! Nakon koronavirusa, izolacije, doći i odigrati ovako veliku utakmicu mogu samo veliki igrači. Lakše je i nama bilo s njim igrati", izjavio je Lučin poslije utakmice.

U drugom poluvremenu u trenucima kad se lomila utakmica, 34-godišnji Metkovčanin Mate Šunjić je upisao tri uzastopne obrane.

"Nije bitno koliko me se čekalo, bitno je da sam ja uvijek uživao kad sam bio u reprezentaciji. Pojedinci nisu bitni svih ovih godina, ekipa uvijek izbaci pojedince. Moja uloga je takva kakva jest, najbitnije je da je ekipa pobijedila i da smo pokazali veliko srce, veliku borbu. Svatko ima svoj posao, svoju ulogu na terenu, pa tako i mi golmani imamo zadatak da pokušamo nešto obraniti."

"Francuska je kvalitetnija ekipa od Srbije. To je velika sportska nacija i nadam se da tu neće kalkulirati", poručio je Šunjić o raspletu utakmice Francuska - Srbija koja se igra u ponedjeljak.

Što može ova pomlađena Hrvatska na Euru?

Ukupno glasova:

Mate Šunjić poslije Hrvatska - Srbija


 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider