Ostali sportovi
SPORTOVI
Ostali sportovi
izbjegnuta ozljeda

Legendarnog golfera Tigera Woodsa "pokosio" zaštitar nakon vrhunski odigranog udarca

Kiša i natopljen teren krivi su za bizarnu nezgodu na Mastersu, u čijoj je glavnoj ulozi bio Tiger Woods.

Zaštitar uklizao Tigeru Woodsu (Screenshot)

Legendarni američki golfer Tiger Woods natječe se ovog tjedna na Masters turniru u Augusti, gdje ima priliku osvojiti svoj prvi turnir iz ove prestižne kategorije nakon davne 2008. godine! Woods je trenutno na diobi 6. mjesta, a ispred njega su petorica golfera s istim rezultatom, za kojima Tiger zaostaje samo jedan udarac.

Ono što je obilježilo 2. dan natjecanja je bizarna nezgoda legendarnog golfera, koja je mogla završiti težom ozljedom. Woodsa je nakon jednog odličnog udarca "pokupio" zaštitar čiji je zadatak da štiti golfere od navijača koji ga prate na svakom koraku.

Krivci su klizavi teren i kiša zbog koje se zaštitar okliznuo i po stražnjoj nozi zahvatio Woodsa, koji je nekako izbjegao pad, ali je jedno vrijeme skakutao na jednoj nozi, davajući znakove da je osjetio udarac.

"Nesreće se događaju, ali idemo dalje. Osim što sam već imao po četiri operacije koljena i leđa, osjećam se odlično. Ovakve stvari se događaju", komentirao je Woods, a zaštitar je dodao;

"Gledajte, pogodio je "birdie" nakon toga, tako da je sve ispalo dobro. Čovječe, tako mi je drago da je nakon toga dobro reagirao."

Turnir koji je Woods osvojio 2005. godine se nastavlja u subotu, a završava u nedjelju.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider