Ostali sportovi
SPORTOVI
Ostali sportovi
teške ozljede nogu

Legendarni golfer Tiger Woods teško stradao u prometnoj nesreći, hitno je odvezen u bolnicu na operaciju

Woods je izletio s ceste sa svojim automobilom i teško stradao.

Legendarni golfer Tiger Woods doživio je tešku prometnu nesreću u Americi. Kako prenose svi američki mediji, Woods je izletio s ceste sa svojim automobilom i teško stradao.

Vatrogasci su morali rezati automobil kako bi ga izvukli i predali liječnicima. Slavni Amerikanac trenutačno se nalazi u bolnici.

Woods je u bolnicu stigao s prijelomima nogu, a bio je jedini putnik u automobilu, potvrđeno je iz policije.

U trenutku slijetanja Woods je bio vezan

Slavni 45-godišnji golfer u prosincu prošle godine operirao je kralježnicu i dobro se oporavljao od ozljeda, a sada je prema prvim informacijama teško ozlijedio obje noge.

Slike s mjesta nesreće pokazale su automobil prevrnut na bok i sa znatnim oštećenjima prednjeg dijela. Woods je ostao zarobljen u vozilu pa su ga, prema prvim informacijama, morali vaditi posebnim kliještima, no kasnije je to demantirano.

Na presici čelnika policije i vatrogasne službe rečeno je kako su Woodsa izvukli iz vozila uz pomoć sjekire i alata za rezanje lima. Bio je pri svijesti kad su hitne službe stigle. Istaknuto je kako je unutrašnjost vozila ostala gotovo netaknuta i to je golfera spasilo od sigurne smrti - otvorili su se svi zračni jastuci i putnička kabina izdržala je strašni udar. U trenutku slijetanja s ceste Woods je bio vezan, dodali su.

Woods je odmah po dolasku u bolnicu završio na operaciji.

Kako je došlo do nesreće?

Do nesreće je došlo u okolici Los Angelesa. Vozilo se kretalo prema sjeveru na Hawthorne Boulevardu kad je Woods izgubio kontrolu nad vozilom i izletio s ceste. Kako piše CNN, na mjestu nesreće nije se moglo utvrditi je li Woods bio pod utjecajem alkohola ili opojnih sredstava, a to će se doznati kasnije.

Cesta kojom je Woods išao ima dosta zavoja i strma je, a američki golfer prešao je preko pločnika i prevrnuo se u grmlje. Hitnoj pomoći trebalo je oko šest minuta da dođe do mjesta nesreće.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider