Ostali sportovi
SPORTOVI
Ostali sportovi

Tiger Woods: Bila je to teška, ali i poučna godina za mene

Tiger Woods, ponajbolji golfer svih vremena, uskoro će iza sebe ostaviti 2010. godinu, definitivno najtežu u svom životu. Naime, 34-godišnji Woods je imao turbulentni privatni život tijekom zadnjih mjeseci...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Otkrilo se za njegove seksualne avanture, što je platio raspadom braka. Cijeli je slučaj silno punio naslovnice svjetskih medija, što je dodatno potenciralo krizu u životu tamnoputog golfera. Isto tako, patio je i njegov sportski život, pa se golfom nije bavio skoro pola godine, a ubrzo je pao i sa prvog mjesta golferske svjetske ljestvice. No, u godini na isteku Woods nije prema svemu unatrag gledao s crne distance.

Kao sportaš sam uvidio mnoge stvari i želim izvući najbolje iz pauze koju sam imao

- Tiger Woods
- Bila je ovo teška, jako teška godina za mene. Ali, istovremeno je bilo dovoljno podloge i da bude poučna. Nadam se da ću mnogo toga naučiti, nešto već jesam - rekao je Woods i nastavio:

- Kao sportaš sam uvidio mnoge stvari i želim izvući najbolje iz pauze koju sam imao, kao i iz perioda gdje sam se mučio na terenu dokazujući da još uvijek vrijedim. Još više sam naučio iz privatnog života. Sve me ovo natjeralo da dublje pogledam u sebe, da se popravim kao osoba i da više ne radim iste, krupne greške. Tada bih bio ljut na sebe.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider