Ostali sportovi
SPORTOVI
Ostali sportovi
Finale u Tampi

Super Bowl pred najmanje gledatelja u povijesti: Šuker ekskluzivni gost na tribinama

Bit će to najmanji posjet u povijesti "Super Bowla", ali i dalje više no što se činilo da će biti dozvoljeno većim tijekom sezone.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Na tribinama Raymond James stadiona u Tampi, kapacitet kojega je 75,000, tijekom nedjeljnog "Super Bowla", najvećeg svakogodišnjeg sportskog događaja u SAD-u, bit će 25,000 gledatelja zbog pravila vezanih uz borbu protiv pandemije koronavirusa.

Bit će to najmanji posjet u povijesti "Super Bowla", ali i dalje više no što se činilo da će biti dozvoljeno većim tijekom sezone. Kako saznajemo iz naših izvora, Super Bowlu u Tampi mogao bi nazočiti i Davor Šuker, koji se već neko vrijeme nalazi u SAD-u. 

Dok ostatak glavešina HNS-a sklapa poslove s Nogometnim savezom UAE-a u Dubaiju, Šuker u svojem aranžmanu krstari Sjevernom Amerikom. Kao i obično, malo kome iz HNS-a javlja se na telefonske pozive, ali ipak s nekim ljudima kontaktira. Situacija u HNS opet je jako napeta, no to je već neka druga priča.  

Na tribinama stadiona u Tampi bit će i 7,500 zdravstvenih djelatnika koji su se cijepili protiv virusa COVID-19.

Iako će tribine većim dijelom biti prazne, i ove će se godine u poluvremenu održati kratki koncert, a u popularnom "Half Time Showu" nastupit će kanadski pjevač Weeknd, poznat po tome što u svojim nastupima pomiče granice kreativnosti.

Američku himnu prije početka utakmice izvest će Eric Church i Jazmine Sullivan.

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider